« Spektakli
objavljeno prije 12 godina
POTICANJE PIRATSTVA?

Lady Gaga tweetom razbjesnila tajlandske vlasti

"Upravo sam sletjela u Bangkok! Spremna sam za 50.000 tajlandskih čudovišta. Želim se izgubiti na tržnici i kupiti lažan Rolex", napisala je Gaga na Twitteru

Fotografija vijesti
Više o

Tajland

,

piratstvo

,

Lady Gaga

,

rolex

Komentar Lady Gage na Twitteru o kupovini lažnog Rolexa na tržnici u Bangkoku razbjesnila je tajlandske vlasti, koje zbog toga razmišljaju o upućivanju diplomatske note SAD-u, prenosi Hina.

"Upravo sam sletjela u Bangkok! Spremna sam za 50.000 tajlandskih čudovišta. Želim se izgubiti na tržnici i kupiti lažan Rolex", napisala je Gaga 23. svibnja, dva dana prije rasprodanog koncerta u Bangkoku.

"Lady Gaga je predstavnica SAD-a, a SAD vrši pritisak na manje zemlje da promoviraju zaštitu intelektualnog vlasništva", izjavio je za Reuters jedan dužnosnik tajlandskog ministarstva trgovine, koje smatra da takav komentar potkopava napore za iskorjenjivanje piratstva.

"Ona bi trebala reći svojim obožavateljima da ne bi smjeli koristiti krivotvorine", kazao je.

Ovo je samo još jedan u nizu skandala koji prati Gaginu azijsku turneju. Na Filipinima su je dočekali prosvjedi, u Južnoj Koreji na koncert nisu smjeli maloljetnici, a u Indoneziji joj je bilo zabranjeno nastupiti.

30.05.2012. 16:18:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh