« Kultura
objavljeno prije 13 godina i 8 mjeseci
MEGA SPEKTAKLI U STUDENOM

Lady Gaga, Sting i Cirque Du Soleil u studenom u Zagrebu

Zagreb se u posljednje vrijeme ne može požaliti na količinu spektakularnih kulturnih događanja, posebice u Areni Zagreb

Lady Gaga
Lady Gaga (Getty Images)
Više o

Arena Zagreb

,

Sting

,

Lady Gaga

,

Cirque du Soleil

,

ZABA donacije

U vrlo kratkom vremenskom periodu tri mega spektakla oduševit će mnogobrojne posjetitelje Arene u Zagrebu. Za svakoga po nešto i po svačijem ukusu, ovaj studeni zasluženo će dobiti epitet najspektakularnijeg mjeseca u godini.  

Mjesec mega spektakla započinje trenutačno najpopularnijom pop pjevačicom današnjice, Lady Gagom koja će nastupiti u Zagrebu 05. studenog. Prepoznatljiva po osebujnom stilu odijevanja te po ekstravagantnim nastupima kojima pomiče granice koncertnog iskustva, obećala je fanovima spektakl kakav još nisu vidjeli, a  prezentirati će ga fanovima prema svemu sudeći u rasprodanoj Areni obzirom da je u prodaji ostalo još samo par stotina ulaznica.

sting_gi.jpg
Sting

Tri dana poslije, 08. studenog oduševit će nas svjetski poznati glazbenik Sting koji dolazi s najvećim pratećim bendom u svojoj glasovitoj karijeri, Kraljevskim filharmonijskim orkestrom. U novom ruhu pjesme su već sada postale klasika u svjetskim glazbenim okvirima. Stingovu turneju Symphonicity opisuju kao fantastično glazbeno iskustvo koje krasi savršenstvo te čistoća zvuka kao i Stingove izuzetne glazbene sposobnosti.

Kraj mjeseca rezerviran je za Cirque du Soleil koji s predstavom "Saltimbanco" po prvi puta dolazi u Zagreb. Najpoznatija umjetnička kolonija na svijetu u Zagrebu će gostovati pet dana, od 17.-21. studenog kako bi prizvala vašu maštu, isprovocirala Vam osjetila i probudila one najskrivenije emocije. Turneja koja nosi preko 180 tona opreme, sa sobom dovodi i 80 tehničara koji se brinu za opremu i za sigurnost samih akrobata. Ulaznice za ovaj najfascinantniji cirkus na svijetu limitirane su na 5000 sjedećih mjesta zbog nevjerojatno velike pozornice koja zauzima skoro cijeli parter.

Ulaznice za mega spektakle u prodaji su putem sistema Eventim te na www.eventim.hr.

Za koncert Lady Gage u prodaji su još samo ulaznice za parter po cijeni od 500 kuna te gornja tribina po 370 kuna.  

Cijene ulaznica za koncert Stinga su:                       

VIP parter: Rasprodano 
parter sredina: 450 kn
parter: 400 kn
tribina dolje: 400 kn
tribina gore: 350 kn
loža: 800 kn

Cijene ulaznica za Cirque du Soleil su:

VIP loža: 700 kuna
Sjedenje 1. kategorije: 500 kuna
Sjedenje 2. kategorije: 400 kuna
Sjedenje 3. kategorije: 300 kuna
Sjedenje 4. kategorije: 250 kuna

07.10.2010. 14:31:44
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh