« Spektakli
objavljeno prije 12 godina i 3 mjeseca
TWITTER

Lady Gaga objavila fotku bez šminke i oduševila fanove

Fotografija je izazvala gotovo nepodijeljeno oduševljenje među njezinim followerima i fanovima, od kojih je većina pohvalila njezin prirodni izgled

Fotografija vijesti
Više o

Lady Gaga

,

Twitter

,

slavni na Twitteru

Iako je postala poznata diljem planeta uglavnom i zbog svojih krajnje neobičnih outfita i šminke, slavna Lady Gaga odlučila je pokazati svojim fanovima da ispod svega toga ipak leži stvarna osoba.

25-godišnja pjevačica stavila je jučer svoju fotografiju bez imalo šminke na svoj Twitter profil uz poruku „Želim vam prekrasan dan!"

Gaga je zavezala svoju platinastu kosu kako bi u prvi plan stavila svoje lice, a s jedne je strane zataknula i bijeli cvijet.

Fotografija je izazvala gotovo nepodijeljeno oduševljenje među njezinim followerima i fanovima, od kojih je većina pohvalila njezin prirodni izgled kao lijepu promjenu od uobičajenog teškog makeupa.

Pjevačica je nedavno objavila još jednu sliku na Twitteru, u kojoj se željela pohvaliti novim naušnicama, istovremeno zabrinuvši fanove zbog vrlo iscrpljenog izgleda od silnih turneja u ovoj i prošloj godini.

Gaga je trenutno u vezi s glumcem Taylorom Kinneyem, a američki mediji šuškaju kako je Taylor viđen da se raspituje o prstenu. Hoćemo li uskoro imati još jedan celebrity brak, ostaje za vidjeti.

27.03.2012. 08:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh