« Spektakli
objavljeno prije 13 godina i 3 mjeseca
KRŠENJE 'INTELEKTUALNOG' VLASNIŠTVA

Lady Gaga diže tužbu zbog sladoleda od majčina mlijeka Baby Gaga

Sladoled je u kratkom roku postao veliki hit i u samo nekoliko dana prodana je prva serija tog specijalnog proizvoda napravljenog od mlijeka 15 rodilja

Baby Gaga
Baby Gaga (YouTube)
Više o

tužba

,

Lady Gaga

,

Baby Gaga sladoled

Odvjetnici američke pop ikone Lady Gage zaprijetili su podizanjem tužbe protiv proizvođača sladoleda od majčina mlijeka pod nazivom "Baby Gaga", javlja u nedjelju AFP, prenosi Hina.

Gagini odvjetnici dali su im rok do srijede u četiri sata popodne da promijene ime sladoleda "ako žele izbjeći proces za kršenje intelektualnog vlasništva", stoji u pismu odvjetnika londonskom restoranu The Icecreamist Limited. Taj kafić u popularnoj londonskoj četvrti Covent Gardenu također se mora "suzdržati od povezivanja bilo kojeg sladoleda u svojoj ponudi s Lady Gagom", piše u pismu odvjetničkog ureda Mishcon de Reya.

Sladoled je u kratkom roku postao veliki hit i u samo nekoliko dana prodana je prva serija tog specijalnog proizvoda napravljenog od mlijeka 15 rodilja koje su odgovorile na poziv objavljen na jednom forumu za trudnice. Porcija sladoleda košta 14 funta (120 kuna), a serviraju ga konobarice odjevene u otkačene kostime, po kojima je Lady Gaga također poznata.

06.03.2011. 14:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh