« Spektakli
objavljeno prije 12 godina i 8 mjeseci
HAPPY BIRTHDAY

Lady Gaga čestitala rođendan Clintonu kao Marilynka

Gaga je Clintonu otpjevala Bill Romance ofarbana u plavušu

Lady Gaga kao Marilyn Monroe
Lady Gaga kao Marilyn Monroe (Wikipedia)
Više o

Bill Clinton

,

Marilyn Monroe

,

Lady Gaga

Prije pedesetak godina na rođendanskoj proslavi američkog predsjednika u glavne su zvijezde bile JFK i Marilyn Monroe, a u subotu navečer sličnu su ulogu imali Bill Clinton i Lady Gaga, prenosi Hina.

Američka pop zvijezda bila je jedna od glazbenica na gala koncertu u povodu desete godišnjice Clintonove zaklade, koja se bori za unapređenje zdravlja u svijetu, jačanje ekonomije i zaštitu okoliša.

Lady Gaga, kose obojane u plavo, iskoristila je prigodu i Clintonu, oponašajući svoju slavnu prethodnicu koja je Kennedyju uzdišući zapjevala "sretan rođendan, gospodine predsjedniče", posvetila svoju pjesmu "Bad Romance" promijenivši tekst u "Bill Romance".

Clinton, koji je rođen 19. kolovoza, ali je svoj 65. rođendan službeno slavio na tom koncertu, promatrao je nastup u društvu supruge Hillary i kćeri Chelsea. "Mislio sam da ću dobiti srčani udar slaveći rođendan", rekao je bivši američki predsjednik.

Na koncertu "A Decade of Difference: A Concert Celebrating 10 Years of the William J. Clinton Foundation" održanom u Hollywood Bowlu ulaznice su bile od 50 do 500 dolara. Nazočili su mu brojni slavni Amerikanci, a osim Gage nastupili su Stevie Wonder, country zvijezda Kenny Chesney, somalijski reper K'Naan, kolumbijski pjevač Juanes i R&B zvijezda Usher. Koncert su zatvorili Bono i The Edge iz grupe U2 akustičnim nastupom u pratnji, kako javljaju agencije, gudača i Edgeova laptopa.

17.10.2011. 10:20:05
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh