« Spektakli
objavljeno prije 14 godina i 6 mjeseci

L. Gallagher vjenčao se s N. Appleton

Dvoje glazbenika ozakonilo je svoju vezu tihim civilnim obredom kod westminsterskog matičara na Valentinovo
Dvoje glazbenika ozakonilo je svoju vezu tihim civilnim obredom kod westminsterskog matičara na Valentinovo (Getty Images)
Više o

Liam Gallagher

,

Nicole Appleton

Frontmen grupe Oasis Liam Gallagher i pjevačica ugaslog ženskog benda All Saints Nicole Appleton, ozakonili su svoju osmogodišnju vezu. Dugogodišnja ljubav Liama i Nicole ozakonjena je tihim, civilnim obredom kod vestminsterskog matičara na Valentinovo. Par je zajedno već osam godina, a tijekom relativno mirne veze rodio im se i sin, danas sedmogodišnji Gene.

Na obiteljski pir je, uz bivše članice benda, došla Nicolina sestra Natalie u pratnji supruga Liama Howletta iz Prodigyja, a zanimljivo je da se Gallagherov brat Noel nije pojavio. 

- Brak mi je vrlo važan i sviđa mi se sama pomisao da ću biti udana žena - kratko je kazala 33-godišnja Nicole. Liam ju je zaprosio prije punih šest godina, no tek su se ove godine odlučili vjenčati. Vjenčanje je bilo lijepo, bez velike pompe i u krugu najbližih prijatelja i rodbine. U burnoj prošlosti Liam Gallagher je bio u braku s Patsy Kensit, s kojom ima osmogodišnjeg sina Lennona, dok s pjevačicom Lisom Moorish ima devetogodišnju kćer Molly.

Godine ljubaviNicole Appleton i Liam Gallagher u vezi su već osam godina, a imaju sedmogodišnjeg sina Genea.
Liam je bio u braku s Patsy Kensit s kojom ima sina Lennona.
Plavokosa Nicole je, pak, prije Liama bila zaručena za još jednu zvijezdu britanske glazbene scene - Robbieja Williamsa s kojim  je prekinula upravo zbog neodoljivog frontmena Oasisa. Nakon raspada grupe All Sainst, Nicole je sa sestrom osnovala bend Appletone Sisters koji nije polučio uspjeh kakav su imale u prethodnoj grupi. (METRO) 

18.02.2008. 22:51:06
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh