« Ostali sportovi
objavljeno prije 7 godina
EUROSPORT

Kvalifikacije Wimbledona po prvi put će se prenositi uživo diljem Europe

Uz vrhunski stručni tim, analizu igre i inovativnu tehnologiju koja prati ključne trenutke mečeva, Eurosport je postao omiljeno mjesto svih obožavatelja tenisa

Gledajte Wimbledon na Eurosportu
Gledajte Wimbledon na Eurosportu (Eurosport)
Više o

Wimbledon

,

Eurosport

,

prijenosi

Eurosport je najavio prijenos kvalifikacijskog turnira za Wimbledon uživo na Eurosportu 1 i Eurosport Playeru.

Eurosport prenosi Wimbledon u 34 zemlje, a od će godine po prvi put prenositi i kvalifikacijski turnir u kojem će nastupiti i Maria Sharapova. Kvalifikacijski turnir počinje u ponedjeljak 26. lipnja i igra se u Roehamptonu. Glavni turnir počinje tjedan dana kasnije, 3. srpnja.

Eurosport je prijenos teniskih Grand Slam turnira proširio i van terena. Uz vrhunski stručni tim, analizu igre i inovativnu tehnologiju koja prati ključne trenutke mečeva, Eurosport je postao omiljeno mjesto svih obožavatelja tenisa.

Peter Hutton, izvršni direktor Eurosporta je izjavio: "Ljubitelji tenisa imali su sjajne reakcije na ovogodišnji prijenos uživo s kvalifikacijskih turnira za Australian Open i Roland Garros, stoga nam je iznimno drago da ćemo prenositi i kvalifikacije za Wimbledon.""U kvalifikacijama za Wimbledon će ove godine nastupiti i vrhunski tenisači pa očekujemo velik interes za prijenos u svim dijelovima Europe. Trudimo se obogatiti naše prijenose, te uz prikazivanja mečeva na terenu gledateljima pružiti i više od igre, jer želimo učvrstiti našu poziciju centralnog mjesta za Grand Slam tenis."

Eurosport  će prenositi  Wimbledon uživo i ekskluzivno u zemljama:
Azerbajdžan, Belgija, Bugarska, Finska, Gruzija, Mađarska, Island, Kazahstan, Kirgistan, Norveška, Rumunjska, Rusija, Švedska, Tadžikistan, Turska, Turkmenistan, Ukrajina, Uzbekistan,

te ne-ekskluzivno u zemljama:

Albanija, Armenija, Bjelorusija, Bosna i Hercegovina, Bjelorusija, Crna Gora, Estonija, Hrvatska, Kosovo, Latvija, Litva, Makedonija, Moldavija,  Nizozemska, Slovenija, Srbija i Ujedinjeno Kraljevstvo (finala i najbolji trenuci dana).

30.05.2017. 12:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh