Metro-portal.hr

objavljeno 30.05.2017. 12:01:00
EUROSPORT

Kvalifikacije Wimbledona po prvi put će se prenositi uživo diljem Europe

Uz vrhunski stručni tim, analizu igre i inovativnu tehnologiju koja prati ključne trenutke mečeva, Eurosport je postao omiljeno mjesto svih obožavatelja tenisa

Gledajte Wimbledon na Eurosportu
Gledajte Wimbledon na Eurosportu (Eurosport)

Eurosport je najavio prijenos kvalifikacijskog turnira za Wimbledon uživo na Eurosportu 1 i Eurosport Playeru.

Eurosport prenosi Wimbledon u 34 zemlje, a od će godine po prvi put prenositi i kvalifikacijski turnir u kojem će nastupiti i Maria Sharapova. Kvalifikacijski turnir počinje u ponedjeljak 26. lipnja i igra se u Roehamptonu. Glavni turnir počinje tjedan dana kasnije, 3. srpnja.

Eurosport je prijenos teniskih Grand Slam turnira proširio i van terena. Uz vrhunski stručni tim, analizu igre i inovativnu tehnologiju koja prati ključne trenutke mečeva, Eurosport je postao omiljeno mjesto svih obožavatelja tenisa.

Peter Hutton, izvršni direktor Eurosporta je izjavio: "Ljubitelji tenisa imali su sjajne reakcije na ovogodišnji prijenos uživo s kvalifikacijskih turnira za Australian Open i Roland Garros, stoga nam je iznimno drago da ćemo prenositi i kvalifikacije za Wimbledon.""U kvalifikacijama za Wimbledon će ove godine nastupiti i vrhunski tenisači pa očekujemo velik interes za prijenos u svim dijelovima Europe. Trudimo se obogatiti naše prijenose, te uz prikazivanja mečeva na terenu gledateljima pružiti i više od igre, jer želimo učvrstiti našu poziciju centralnog mjesta za Grand Slam tenis."

Eurosport  će prenositi  Wimbledon uživo i ekskluzivno u zemljama:
Azerbajdžan, Belgija, Bugarska, Finska, Gruzija, Mađarska, Island, Kazahstan, Kirgistan, Norveška, Rumunjska, Rusija, Švedska, Tadžikistan, Turska, Turkmenistan, Ukrajina, Uzbekistan,

te ne-ekskluzivno u zemljama:

Albanija, Armenija, Bjelorusija, Bosna i Hercegovina, Bjelorusija, Crna Gora, Estonija, Hrvatska, Kosovo, Latvija, Litva, Makedonija, Moldavija,  Nizozemska, Slovenija, Srbija i Ujedinjeno Kraljevstvo (finala i najbolji trenuci dana).

30.05.2017. 12:01:00
http://metro-portal.hr/kvalifikacije-wimbledona-po-prvi-put-ce-se-prenositi-uzivo-diljem-europe/105246/