« Fun
objavljeno prije 15 godina i 10 mjeseci

Kupite sliku gaćica ljubavnice mog muža

Australka je na eBayu ponudila na prodaju dokaze muževe nevjere, tj. sliku gaćica jer se rabljeno donje rublje ne smije prodavati.

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (GETTY IMAGES)
Više o

bračna nevjera

,

eBay

Žena je navela da prodaje fotografiju čipkastih crnih gaćica i praznu kutiju od prezervativa, "sitne veličine". To je, tvrdi, pronašla u svome krevetu nakon što joj je muž imao aferu s drugom ženom. Prodavateljica, koja se na eBay-u predstavila kao "annastella007", detaljno je opisala famozne gaćice.

"Ogromne su, mislim da bi se mogle iskoristiti kao dobar šal ili, još bolje, mogle bi poslužiti za Noć vještica". Ponuda na eBay-u, naslovljena kao "Prazna kutija od prezervativa i fotografija 'droljinih' gaćica", sadržava i opis događaja što su doveli do otkrića prijevare.

Žena je opisala kako se vratila s posla nakon što je dobila romantičnu poruku svoga 22-godišnjeg muža koja joj je bila poslana zabunom. U sobi je pronašla praznu kutiju od prezervativa pod njegovim jastukom i "droljine gaćice... u podnožju kreveta".

Navela je kako to nije njezina posljednja ponuda na eBay-u. Najavila je da će kao slijedeće vjerojatno ponuditi njegov motocikl marke "Harley" za početnu cijenu od 99 centi.

Ponuda je bila gotovo odbačena na eBay-u jer je u početnoj verziji sadržavala gaćice, što je u suprotnosti s pravilima eBay-a koji ne dopušta prodaju polovnog donjeg rublja, izjavila je glasnogovornica eBay-a Inessa Jackson. "Upoznali smo ju s pravilima, nakon čega je ona na prodaju ponudila fotografiju spornih gaćica", objasnila je Jackson.

"Ovo je očito vrlo terapeutski doživljaj za tu ženu i vjerojatno predstavlja dobar način za pokazivanje njezinog pogleda na varanje i svetost braka", dodala je glasnogovornica eBay-a. (HINA/METRO)

13.08.2008. 21:07:35
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh