« Hrvatska
objavljeno prije 11 godina i 2 mjeseca
FOTELJAŠI NA KVADRAT

Kukurikavci postavili svoje kadrove na sva mjesta u javnim tvrtkama

Nevjerojatna pohlepa za foteljama
Nevjerojatna pohlepa za foteljama (Integrity Observers)
Više o

Kukuriku koalicija

,

uhljebljivanje

,

foteljaši

,

kadroviranje

,

javne tvrtke

Kukuriku koalicija se pokazala najpohlepnijom vlasti za foteljama, jer su u samo godinu dana izvršili toliko kadrovskih promjena u devet državnih tvrtki koliko nisu sve vlade od 2000. godine naovamo!

Ukupan broj imenovanja i razrješenja u devet državnih poduzeća: JANAF-u, Hrvatskim šumama, Croatia Airlinesu, Hrvatskoj pošti, Agenciji za regionalni razvoj, HRT-u, HEP-u i Hanfi dosegao je broj od gotovo 130 ljudi. 

Sramotan je  podatak objavio integrityobservers.eu koji je dodatno objasnio da je velika većina ovih imenovanja obavljena bez ikakvih javnih natječaja, pa su tako uhljebljeni stranački foteljaši i članovi obitelji raznoraznih dužnosnika.

Integrity Observers naglašava da se na taj način država zarobljava u privatne interese, a količina uhljebljenih stranačkih poslušnika pokazuje da su sva predizborna obećanja bila čista laž, jer je ovaj trend najekstremniji u novijoj povijesti Hrvatske.

Kako su ovaj sramotan trend uočili čak i stranci, treba dodati da u ovakvom kadroviranju uvjerljivo prednjači HNS koji je pod Čačićevim vodstvom zauzeo apsolutno svako moguće mjesto u foteljama. 

Što reći osim sramota ...

23.03.2013. 12:19:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh