« Horoskop
objavljeno prije 9 godina i 2 mjeseca
SJAJNO!

Kuda najradije izlaze znakovi horoskopa

Svaki znak horoskopa ima neke svoje ideje dobre zabave, pa nije loše znati koje su to kako biste mogli potencijalnog partnera oduševiti idejom za izlazak

Partijati ili mirno večerati?
Partijati ili mirno večerati? (Arhiva)
Više o

Ribe

,

izlasci

,

Rak

,

Vaga

,

Bik

,

horoskop

,

Blizanci

,

Lav

,

Ovan

,

Djevica

,

Škorpion

,

Strijelac

,

Jarac

,

Vodenjak

,

znakovi horoskopa

Ovan voli partijati do zore, ni festivali mu nisu strani, zapravo, bilo kakva događanja na kojima je puno ljudi. Mala napomena - ako ga želite impresionirati, obavezno nabavite VIP upade, to će ga/nju raspametiti.

Bik je poznati gurman, pa je jasno da su na prvom mjestu izlasci koji na neki način kombiniraju i hranu, a za dobar zalogaj neće mu biti mrsko potegnuti i do mora ili nekog seoskog gospodarstva.

Blizanci vole razgovarati, tako da samo mjesto izlaska i nije toliko važno koliko stimulativan razgovor koji se može voditi. Egzotična hrana također im je vrlo privlačna, a za kraj ne zaboravite sladoled koji jednostavno obožavaju.

Rak je osoba za mirnu, romantičnu atmosferu pa možete slobodno zaboraviti koncerte i ostala događanja na kojima je previše ljudi. Ako u tu romantiku upadne i njihova omiljena hrana, nitko sretniji od njih.

Lav jednostavno mora biti viđen, ali na neki elegantan i profinjen način. VIP upadi njima ne znače ništa ako nisu na mjestu koje je dovoljno IN za njihov ukus. Zato se uvijek možete izvaditi nekom večerom u ekskluzivnom restoranu ili nekim dobrim cocktail partyjem.

Djevica je jednostavna i nekomplicirana, pa će joj odgovarati i zajednička vožnja biciklom, šetnja ili izlazak u zgodan, ugodan i miran kafić. Posebno će ih oduševiti pozivi na kulturna zbivanja.

Vaga voli kad je osvajate s ukusom i stilom, pa će u te svrhe odlično poslužiti otvaranje neke izložbe ili slično događanje. Zadimljeni i bučni kafići jednostavno ne dolaze u obzir, zapamtite to.

Škorpion je prilično nepredvidljiv znak, tako da s njim planiranje možete zaboraviti. Vaši prijedlozi moraju biti posljedica onoga što će vam reći, tako da predlaganje zajedničkih aktivnosti bude u skladu s potrebama i željama Škorpiona.

Strijelac je putnik u duši i srcu, pa sve što će ih barem na kratko maknuti iz svakodnevne rutine primaju s veseljem. Zanimljivo je da ih uvijek možete pozvati na grupni izlazak, neće to pogrešno shvatiti, već će iskoristiti priliku da vide koliko ste popularni u društvu.

Jarac voli izlaske sa smislom, tako da bilo kakvo kulturno ili duhovno uzdizanje dolazi u obzir. Savjet: na njima se rijetko vidi zabavljaju li se dobro ili loše dok ih bolje ne upoznate, pa nemojte unaprijed stvarati zaključke kako su se proveli, oni će vam to sami reći.

Vodenjak voli događaje sa svrhom, humanitarne priredbe bilo kojeg tipa, a i dobrotvoran rad za njih može biti zabavan izlazak i druženje. Ako ih zovete na večeru, pronađite najneobičniju moguću hranu u bližoj okolini.

Ribe vole šetnje i duhovno uzdizanje koje ih fascinira, pa je svaki izlazak koji zapravo predstavlja neki odmak ili bijeg od stvarnosti za njih prava poslastica. No, i miran izlazak na intimno mjesto poslužit će jednako dobro.

25.02.2015. 16:02:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh