« Nogomet
objavljeno prije 12 godina i 9 mjeseci
NEMOGUĆA MISIJA?

Kruno Jurčić pokušava stišati euforiju

"Načinili smo veliki korak, no još uvijek nije sve gotovo. Uzvratnu utakmicu u Švedskoj moramo shvatiti vrlo ozbiljno i do kraja odraditi posao" rekao je trener Modrih

Fotografija vijesti
Više o

Liga prvaka

,

Krunoslav Jurčić

,

GNK Dinamo

,

Dinamo Malmo

Iako nakon velike pobjede od 4:1 protiv Šveđana gotovo svaki navijač Modrih već razmišlja o mogućim protivnicima u Ligi prvaka, trener Dinama pokušava stišati euforiju, piše Hina.

"Načinili smo veliki korak, no još uvijek nije sve gotovo. Uzvratnu utakmicu u Švedskoj moramo shvatiti vrlo ozbiljno i do kraja odraditi posao. Ne želim razmišljati o mogućim protivnicima u skupini dok ne odradimo uzvrat," kazao je Jurčić dan nakon velike Dinamove pobjede.

Nakon sinoćnje blistave 'modre predstave' većina nogometnih stručnjaka se složila kako Dinamo dugo nije igrao tako kvalitetno i zrelo. Silne kritike na račun Jurčićeva rada su utihnule i zaredale su pohvale i čestitke. Stizale su sa svih strana od obitelji, prijatelja, bivših suigrača, čak jedna iz Saudijske Arabije.

Priznao je kako su uoči utakmice neki njegovi igrači bili iznimno nervozni, što se najbolje vidjelo tijekom zagrijavanja kada su 'lopte letjele na sve strane'.

Možda i više od same činjenice koga bi Dinamo mogao dobiti u skupini LP, javnost zanima hoće li sada u Maksimiru biti 'rasprodaje'. Sve se glasnije spominje odlazak dvojice ključnih igrača Sammira i Milana Badelja.

"Ovo sada govorim općenito. Teško je zadržati igrače kada dobiju nemoralnu ponudu. Više ne funkcioniraju na pravi način i to postaje glavni problem. Tada je teško raditi s njima," otkrio je Dinamov trener.

Rukavina je, kao i cijela momčad, bio oduševljen atmosferom na maksimirskom stadionu, a jedan je detalj želio posebno naglasiti.

"Bio je sjajan osjećaj kada smo čuli himnu Lige prvaka i vidjeli veliku zastavu na centru. Nećemo dozvoliti da oni nestanu."

18.08.2011. 16:52:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh