« Nogomet
objavljeno prije 13 godina
PREŠAO U MODRE

Krstanović potpisao za Dinamo

Najbolji strijelac Prve HNL ove sezone potpisao trogodišnju vjernost hrvatskom prvaku

Fotografija vijesti
Više o

NK Zagreb

,

NK Dinamo

,

Zoran Mamić

,

Ivan Krstanović

Ivan Krstanović, najbolji strijelac Prve HNL ove sezone i dosadašnji napadač Zagreba, novi je igrač Dinama s kojim je potpisao trogodišnji ugovor, javlja Hina. Dinamo će Zagrebu isplatiti oko 1.5 eura odštete.

"Ovo mi je jedan od najsretnijih dana u životu. Neću reći ništa novo ako kažem da mi je stvarno oduvijek bio san nositi dres Dinama, no to je istina. Dinamo je najveći klub na ovom području, najbolja momčad u državi i stalni sudionik europskih natjecanja te sam presretan što sam ovdje," kazao je 196 centimetara visoki napadač koji je ove sezone zabio 19 golova.

Zadovoljstvo obavljenim poslom pokazao je i sportski direktor 'modrih' Zoran Mamić. "Napravili smo veliki posao dovođenjem Krstanovića. Radi se o profilu igrača kakvih zaista nema puno i koji bi nam mogao donijeti dosta toga. Osim svojom visinom i igrom u skoku, Krstanović imponira tehnikom i osjećajem za igru koji ima te sam siguran kako će biti pojačanje," naglasio je Mamić.

Krstanović je rođen u Tomislavgradu, a karijeru je započeo u Drinovcima. Igrao je i za Posušje, a 2008. je stigao u Zagreb. Novi igrač Dinama nakon potpisa ugovora vraća se u Tomislavgrad na odmor, a 14. lipnja će se vratiti u Zagreb na početak priprema za novu sezonu.

05.06.2011. 18:45:30
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh