« Hrvatska
objavljeno prije 12 godina i 8 mjeseci
SINJ

Kristinin ubojica mladić iz Srijana?

Luka P. (25) jučer se navodno na nagovor prijatelja prijavio sinjskoj policiji i priznao da je ubio Kristinu Šušnjaru (21)

SILOVANA PA UBIJENA? 
Članovi obitelji nisu mogli sa sigurnošću identificirati Kristinu, a sada čekaju nalaze obdukcije koji bi trebali odgovoriti na pitanje je li djevojka prije smrti bila i silovana.
SILOVANA PA UBIJENA? Članovi obitelji nisu mogli sa sigurnošću identificirati Kristinu, a sada čekaju nalaze obdukcije koji bi trebali odgovoriti na pitanje je li djevojka prije smrti bila i silovana. (MARIO TODORIĆ/CROPIX)
Više o

Sinj

,

ubojstvo

U SINJSKU policijsku postaju jučer poslije podne prijavio se Luka P. (25) iz Srijana i priznao ubojstvo Kristine Šušnjare (21). Za tu je informaciju bilo nemoguće dobiti službenu potvrdu, no prema saznanjima Jutarnjeg lista, policija je raspolagala dojavom očevica da je Luka P. viđen u automobilu s atraktivnom mladom djevojkom nalik ubijenoj Šušnjari.

Luka P. je zaposlen kao vozač kamiona, a kada ga je njegov kolega počeo ispitivati tko je djevojka s kojom ga je vidio u automobilu, izbezumio se. Pod pritiskom ostalih kolega Luka P. se navodno slomio. U pratnji svog šefa odvezao se do sinjske policije i otad se nad njim provodi opsežna krim-obrada. Sinoć se već cijelom Sinjskom krajinom pronio glas o pronalasku Kristinina ubojice, no svi mjerodavni koji bi mogli potvrditi da je slučaj rasvijetljen ipak se nisu oglašavali.

Policija je inače vrlo vješto tijekom dana dopuštala da se šire dezinformacije kako bi bili sigurni u rezlutat poligrafskog testiranja osumnjičenika. Jučer su u policiju bile privedene tri osobe, ali se nijedna od njih zasad ne dovodi u vezu s ubojstvom, rečeno je iz policije. Inače, tijelo nesretne djevojke pronađeno u ponedjeljak pokraj ceste u Docu Donjem u omiškom zaleđu, identificirano je uz pomoć otisaka prstiju.

Kristinini rođaci na Odjelu patologije KBC-a Split ustvrdili da se najvjerojatnije radi baš o njoj, ali nisu u to bili potpuno sigurni. Po riječima načelnika Sektora kriminalističke policije Policijske uprave splitskodalmatinske Petra Bradarića, obdukcija koju je obavila patologinja splitskog KBC-a Marija Definis pokazala je da je mlada žena ubijena oštrim predmetom i da su joj nanesene brojne ozljede.

Neslužbeno se doznaje da je bila pretučena po cijelom tijelu te, prekrivena granjem i jaknom, ostavljena gola samo s ružičastim čarapama na nogama. Kako policija još uvijek provodi kriminalističke izvide, u interesu istrage nisu željeli govoriti o detaljima. Još se taji i točno mjesto gdje je tijelo pronađeno. Detaljniji nalazi obdukcije bit će poznati za nekoliko dana, a obdukcija bi trebala pokazati je li žrtva prije smrti bila silovana, budući da je pronađena potpuno razodjevena od pasa nadolje.

POLICIJA još taji gdje je točno pronađeno tijelo koje je jučer identifcirano po otiscima prstiju

Piše: MEX
10.01.2008. 22:49:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh