« Spektakli
objavljeno prije 13 godina i 7 mjeseci
SUPERTALENT

Kristijani i Antonija Barišić u finalu Supertalenta

Mladi plesači oduševili su publiku, a gospel Antonije Barišić žiri

Dva Kristijana u finalu Supertalenta
Dva Kristijana u finalu Supertalenta (Screenshot NovaTV)
Više o

NovaTV

,

Supertalent

,

polufinale

,

Kristijan i Kristijan

,

Antonia Barišić

,

Rebeka Stojković

Zadnja polufinalna emisija Supertalenta donijela je vrlo izjednačene nastupe svih izvođača, ali za razliku od prethodnih polufinala napokon su svi bili sjajni. Žiri je tijekom cijele emisije zapomagao kako će odabrati drugog finalista, jer se stvarno bilo teško odlučiti.

Od operne pjevačice preko fenomenalnih plesnih točaka, supertalenti su pokazali da su imali dovoljno vremena za pripremu i ponudili izvedbe kojih se ne bi posramio nitko od profesionalaca. Čak dvije senzacionalne izvedbe ostale su na vratima finala, šumska bajka hula-hop majstorice i aerodromski san electro-beat genijalca Marina Radice.

Nepravedno bi bilo ne naglasiti još jednom da je svaka točka digla publiku na noge, a telefonsko glasanje izbacilo je u prvi plan, pomalo neočekivano, dva Kristijana iz Karlovca, koji su nakon prošlogodišnjeg brzog ispadanja očito godinu proveli u napornom vježbanju.

U odlučivanju za posljednje mjesto u finalu, borbi između pjevačice Antonije Barišić i gimnastičarke Rebeke Stojković presudila je činjenica da je Rebeka već afirmirana u svom sportu i u svjetskim razmjerima, tako da je vjerojatno prvi glas ovogodišnjeg Supertalenta Antonia dobila šansu da u finalu pokaže još više, kako je i sama najavila.

04.12.2010. 11:03:06
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh