« Zagreb
objavljeno prije 4 godine i 7 mjeseci
KVIZOVI

Kraj godine sve je bliže, prva KOZa u listopadu stiže

Svaka ekipa željna sudjelovanja smije se sastojati od minimalno dvije i maksimalno četiri osobe, a ulaznica se naplaćuje 20 kuna po osobi

76. KOZa u Metropolisu
76. KOZa u Metropolisu (Arhiva)
Više o

Pub kviz

,

Metropolis Music & Billiards Club

,

kviz KOZa

petak, 11. listopada, s početkom u 20:00 sati u Metropolis klubu (Avenija Dubrovnik 10) odigrat ćemo 76. po redu KOZu, kviz općeg znanja.

Pod vodstvom perjanice stand-up komedije u Hrvata, legendarnog Gorana Vugrineca Goca, zabavit ćemo se uz kviz od dva i pol sata sastavljen od stotinjak pitanja i šest šarenih kategorija.

Svaka ekipa željna sudjelovanja smije se sastojati od minimalno dvije i maksimalno četiri osobe, ulaznica se naplaćuje 20 kuna po osobi, a za najbolje dvije ekipe pripremili smo super nagrade. Ostali će, uz malo sreće, moći osvojiti dosta kul stvari na našoj velikoj lutriji.

Kako je broj stolova u Metropolisu ograničen, sve zainteresirane za novu KOZu pozivamo da svoje ekipe prijave što je prije moguće putem ove poveznice:


HOĆU STOL NA KOZi


Kako biste se u miru smjestili i preuzeli papire za igru molimo vas da dođete barem petnaestak minuta prije početka kviza. Vidimo se u petak na novoj pivsko-kvizaškoj fešti!

05.10.2019. 12:44:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh