« Lifestlye MODA&STIL
objavljeno prije 10 godina i 9 mjeseci
SAVJETI

Kozmetika za visoke temperature

Maskara koja se cijedi i lice koje blista od masnoće nisu baš najbolje varijante ljetnog izgleda, pa evo par proizvoda koji će to spriječiti

Balzam za usne sa zaštitnim faktorom je obavezan
Balzam za usne sa zaštitnim faktorom je obavezan (Shutterstock)
Više o

kozmetika

,

vrućine

,

vodootporna olovka

,

masno lice

,

bočica s vodom

,

termalna voda u spreju

,

ljetni izgled

Masno lice i razlivena maskara definitivno nisu poželjne pojave tijekom ljeta, no vrijeme i vrućine rade upravo na tome. Kozmetička industrija ipak je pronašla rješenja i za ove neugodne situacije, pa za početak nabavite papiriće za upijanje masnoće.

Mala pakiranja ovih čudotvornih papirića mogu se pronaći u svim parfumerijama i drogerijama po prihvatljivim cijenama, a dovoljno je samo par sekundi da upiju masnoću s lica i daju lijep matirani izgled.

Uz njih odlično ide i vodica u spreju, termalna iz drogerija ili obična u nekoj staroj bočici s raspršivačem, a na taj će način vaše lice uvijek biti dovoljno hidratizirano da nemate umoran izgled.

Usne često zaboravljamo tijekom ljeta, naročito na činjenicu da i njih treba zaštititi od sunca. Balzam za usne sa zaštitinim faktorom pristupačan je i siguran način zaštite uz izgled kakav tražite. 

Ljetni borbeni komplet za svaku žensku torbicu zaokružite vodootpornom olovkom za oči koja će izdržati sve temperaturne izazove.

 

15.08.2013. 09:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh