« Zagreb
objavljeno prije 4 godine i 8 mjeseci
KVIZOVI

KOZa se vraća u svoju dvoranu!

Više od stotinu pitanja, super nagrade, opuštena atmosfera i hladno pivo čekaju vašu ekipu, kao i odgovor na glavno pitanje: je li ljetnu pauzu Metropolis iskoristio da popravi svoje toalete

KOZa is back!
KOZa is back! (KOZa)
Više o

Metropolis Music & Billiards Club

,

kviz KOZa

Nakon skitanja po livadama, KOZa se vraća u svoj dom. U nedjelju, 15. rujna, s početkom u 19:15 u Metropolis klubu (Avenija Dubrovnik 10) pod vodstvom Maksima Mrvice domaće stand-up scene, neuništivog Gorana Vugrineca Goca, odigrat ćemo prvu KOZu nove sezone.

Više od stotinu pitanja, super nagrade, opuštena atmosfera i hladno pivo čekaju vašu ekipu, kao i odgovor na glavno pitanje: je li ljetnu pauzu Metropolis iskoristio da popravi svoje toalete.

Svaka ekipa željna sudjelovanja smije biti sastavljena od minimalno dvije i maksimalno četiri osobe, ulaznica se naplaćuje 20 kuna po glavi, a zbog ograničenog broja stolova sve zainteresirane molimo da se što prije prijave putem ovog linka:


NE TREBA MI VEDRO NEBO DA BI SE NA PLIMNOM VALU SJEBO


Za sve koji su zbog ljetne pauze zaboravili što je KOZa: za vas smo pripremili veseli kviz općeg znanja od pet kategorija, stotinjak pitanja i dva i pol sata dobre zabave. Puno nagrada, ponešto točno izgovorenih imena i našiljene olovke iz Kauflanda samo su neki od faktora kojima vas mamimo u mrak Metropolisova podruma. Vidimo se u nedjelju na otvaranju sezone!

05.09.2019. 12:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh