« Film
objavljeno prije 7 godina i 2 mjeseca
DOĐITE

KOZa: Kup autoceste, vol. 1

Zagrebačka KOZa održat će se u klubu Metropolis (Avenija Dubrovnik 10), riječka u Botelu Marina (Riva 1 - Adamićev gat), a karlovačka u Maloj Sceni - Hrvatskom domu

KOZa Kup autoceste
KOZa Kup autoceste (FAK)
Više o

kviz KOZa

,

Kup autoceste

Naša KOZa, kviz općeg znanja, oduvijek je voljela skitati se, ali za početak ožujka pripremili smo vam nešto stvarno posebno. Sve vas pozivamo da nam se pridružite na prvom KOZinom Kupu autoceste!

Prvi put u našoj kratkoj povijesti održat ćemo kviz općeg znanja istovremeno na tri različite lokacije: svoje kvizaško znanje u petak, 3. ožujka moći ćete dokazati u Zagrebu (klub Metropolis), Rijeci (Botel Marina) i Karlovcu (Mala Scena).

Paralelni kvizovi počet će u 19.30 sati, a na kraju večeri nećemo imati samo tri različite pobjedničke ekipe u tri različita grada, već i prvog pobjednika premijernog Kupa autoceste.

Zagrebačka KOZa održat će se u klubu Metropolis (Avenija Dubrovnik 10), riječka u Botelu Marina (Riva 1 - Adamićev gat), a karlovačka u Maloj Sceni - Hrvatskom domu. Kvizovi će se sastojati od pet kategorija: u Općem kaosu čeka vas 25 pitanja iz svih mogućih područja općeg znanja, Sofijin izbor donosi vam osam tematskih kategorija od kojih će sretnici među vama moći izabrati četiri na koje će sve ekipe morati odgovarati, Multimedijalna kaljuža zahtijevat će analizu pet videozapisa koje smo vam pripremili, Čija mama crne brege dere tražit će od vas da otkrijete identitet dviju tajanstvenih osoba na temelju hintova, a Točno u podne odlučit će pobjednike individualnih kvizova.

Svaka ekipa može se natjecati s minimalno dva i maksimalno četiri člana (može i više, ali u tom slučaju ne možete se boriti za cool nagrade koje smo vam pripremili u suradnji s brojnim super sponzorima), kotizacija se naplaćuje 20 kuna po natjecatelju, a s obzirom na ograničen broj mjesta na sve tri lokacije molimo sve zainteresirane da si stolove rezerviraju što je prije moguće.

Zagrebačku, riječku i karlovačku KOZu možete prijaviti na zajednički mejl koza@fak.hr („prijava za Kup autoceste - IME GRADA" u naslov, ime ekipe i broj članova u sadržaj mejla), slanjem poruke službenoj Facebook stranici KOZe ili na brojeve mobitela organizatora i organizatorica:

Zagreb - 091 1179 329
Rijeka - 097 658 2728
Karlovac - 099 422 9090

Vidimo se u petak, 3. ožujka, na uzbudljivom međugradskom KOZokvizaškom turniru!

27.02.2017. 12:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh