« Film
objavljeno prije 7 godina i 5 mjeseci
KOZa

KOZa Harry Potter Edition u nedjelju u Metropolisu

Pod vodstvom jednog od duhovitijih bezjaka Gorana Vugrineca Goca okupit ćemo se na ovoj kvizaškoj fešti znanja o svijetu koji je početkom devedesetih počela razvijati J. K. Rowling

KOZa za fanove Harryja Pottera
KOZa za fanove Harryja Pottera (Wikipedia)
Više o

kviz KOZa

,

klub Metropolis

,

Harry Potter Edition

U nedjelju, 18. prosinca u 19 sati u prostoru kluba Metropolis na zagrebačkoj Aveniji Dubrovnik 10 održat ćemo svoj prvi kviz posvećen svijetu malog čarobnjaka koji nas je počeo fascinirati još tamo početkom ovog tisućljeća. Jako smo sretni što vam možemo predstaviti našu KOZu: Harry Potter Edition!

Pod vodstvom jednog od duhovitijih bezjaka Gorana Vugrineca Goca okupit ćemo se na ovoj kvizaškoj fešti znanja o svijetu koji je još tamo u nagužvanom vlaku između Manchestera i Londona početkom devedesetih počela razvijati J. K. Rowling. Pripremili smo vam više od stotinu pitanja, raznovrsne i izazovne kategorije i, u suradnji s dragim nam sponzorima, zbilja lijepe nagrade za one najuspješnije i najsretnije među vama.

Kviz se igra u ekipama, a svaki tim može se sastojati od minimalno dva i maksimalno četiri člana. Ulaznica se naplaćuje 20 kuna po natjecatelju, a svoje mjesto na prvoj Harry Potter KOZi možete rezervirati na ovaj način:

  • slanjem mejla na koza@fak.hr („prijava za KOZu: Harry Potter Edition" u naslov mejla, ime ekipe i broj članova u sadržaj)
  • slanjem SMS-a na 091 1179 329 („prijava za KOZu: Harry Potter Edition - ime ekipe: ______, broj članova: ___")
  • slanjem privatne poruke našoj službenoj Facebook stranici
  • ispunjavanjem ovog jednostavnog obrasca

Brojne nagrade omogućili su naši vjerni sponzori Pickbox, HBO, KSETRoomescape by Fox in a BoxPaintball FLEKATehnički muzej Nikola TeslaMuzej prekinutih vezaNextbikeZmajska pivovara i Maraska, uz mogućnost naknadnog predstavljanja još pokojeg odličnog asa iz rukava. Vidimo se u nedjelju na prvom KOZa: Harry Potter Edition kvizu!

14.12.2016. 09:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh