« Kultura
objavljeno prije 7 godina i 5 mjeseci
CROWDFUNDING

KOZa: Društvena igra znanja pokrenula Indiegogo kampanju

Svratite na Indiegogo i podržite KOZu
Svratite na Indiegogo i podržite KOZu (FAK)
Više o

Indiegogo kampanja

,

KOZa: Društvena igra znanja

Današnjim danom počela je naša crowdfunding kampanja kojom prikupljamo sredstva za ostvarenje našeg projekta KOZa: Društvena igra znanja. Jak smo uzbuđeni jer vjerujemo da smo osmislili i razvili originalnu i zanimljivu društvenu igru, a sada nam je potrebna vaša podrška kako bismo prevalili i najtežu prepreku u ostvarenju projekta: visoku inicijalnu cijenu tiska igre.

Kliknite na našu Indiegogo stranicu, provjerite što smo smislili pa nas podržite kako znate - donacijom, lajkovima i/ili šerom. Putem kampanje možete se i predbilježiti za svoj primjerak KOZa društvene igre, sve do 27. prosinca, kad kampanja završava.

Osim igre, za vašu podršku u kampanji pripremili smo vam brojne KOZa nagrade: bilježnice, majice, upade na kvizove, godišnje ulaznice i zahvale.

Nakon završetka kampanje igru ćete moći naručiti ovdje ili na našoj mejl adresi koza.drustvenaigra@gmail.com.

KOZa društvena igra zabavna je i dinamična igra na ploči u kojoj svoje suparnike pobjeđujete znanjem. Na putu do pobjede čeka vas niz izazova u deset različitih kategorija: osim standardnih pitanja, tu su izravni dvoboji sa suparnicima, brzopotezna rešetanja i prepoznavanje citata, a specijalne kartice omogućuju vam da se izvučete iz škripca ili profitirate od tuđeg neznanja. Više od 2.500 pitanja omogućuje mnoge zabavne večeri s prijateljima ili bakom.

Hvala na pažnji i do skorog igranja,

13.12.2016. 10:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh