« Kultura
objavljeno prije 7 godina i 1 mjesec
DOĐITE

KOZa DriveIN izdanje u subotu 29. travnja

Kviz općeg znanja održat će se na istom mjestu gdje se održavaju projekcije DriveIN kina Zagreb - na parkiralištu i poligonu kod svima nam poznate Kockice (Cvjetno naselje)

DriveIN KOZa za prave fanove
DriveIN KOZa za prave fanove (FAK)
Više o

kviz KOZa

,

DriveINkino

Dragi KOZoljupci,

kako smo se povezali s iznimno simpatičnom ekipom koja stoji iz DriveIN kina Zagreb, s velikom srećom objavljujemo da ćemo udružiti snage i u subotu, 29. travnja u 19 sati, prije njihove projekcije filma ZG80, održati prvu DriveIN KOZu u našoj kratkoj povijesti!

Naš kviz općeg znanja održat će se na istom mjestu gdje se održavaju projekcije DriveIN kina Zagreb - na parkiralištu i poligonu kod svima nam poznate Kockice (Cvjetno naselje). Princip kviziranja je jednostavan: oko 18.30 dođete na veliki parking zauzeti svoje mjesto. Naravno, ako na raspolaganju nemate vozilo, nikakav problem - KOZu možete zaigrati i na otvorenom, samo si ponesite nekakvu dekicu.

Kviz će voditi stand-up zvijezda u usponu Goran Vugrinec Goc, koji je uvijek posebno inspiriran pod vedrim nebom, a pripremili smo vam pet raznolikih kategorija općeg znanja s više od stotinu pitanja.

Za sudjelovanje u kvizu plaća se kotizacija od 60 kuna po ekipi, a svaki tim može se sastojati od dva do četiri člana.

Svoje ekipe možete prijaviti putem ovog jednostavnog onlajn obrasca, a zbog ograničenog broja mjesta molimo vas da to učinite što je prije moguće.

Pridružite nam se ove lijepe proljetne večeri na, ako se ne varamo, prvom ikad održanom drive in pub kvizu. Bit će zabavno, poučno i dinamično, a nakon kviza možete ostati i na besplatnoj projekciji filma. Vidimo se u subotu!

18.04.2017. 13:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh