« Skijanje
objavljeno prije 14 godina i 6 mjeseci
SLJEMENSKA TRKA

Kostelić starta treći i spreman je za slalom

Naš najbolji skijaš kaže da je situacija s nedavno operiranim koljenom dobra i pohvaljuje organizaciju utrke na Sljemenu

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Arhiva)
Više o

Ivica Kostelić

,

slalom

,

Svjetski kup Sljeme

Najbolji hrvatski skijaš Ivica Kostelić imat će startni broj tri na sutrašnjem slalomu Svjetskog kupa na zagrebačkom Sljemenu. Prvi će startati Austrijanac Reinfred Herbst, koji je vodeći u poretku slalomaša, a drugi talijanski skijaš Manfred Moelgg.

Kostelić je izjavio da je zadovoljan sa startnim brojem, te je dodao da je situacija sa nedavno operiranim koljenom dobra, pa je zbog toga i optimističan.

"Koljeno je dobro, a oteklina je manja nego prije. Danas na treningu je bilo najbolje do sada i optimističan sam kad je koljeno u pitanju. Kad bih govorio u postocima, onda sam spreman 90 posto'', izjavio je naš najbolji skijaš za HTV.

''Teško je reći što očekujem jer dugo nisam vozio utrke, ali mislim da forma nije loša. Ima dosta skijaša koji bi mogli pobijediti na Sljemenu, to su gotovo svi iz prvih 15 u poretku slaloma. Staza je odlična, barem sam ja takav dojam stekao dok smo danas šetali uz stazu. Još jednom sve pohvale organizatorima i ljudima koji su radili na pripremi staze", kaže Kostelić.

Prva vožnja sutrašnjeg slaloma na rasporedu je u 15.15 sati, a druga u 18.30 sati, a na Sljemenu se očekuje između 15 i 18 tisuća navijača. (hina/metro-portal)

05.01.2010. 19:50:41
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh