« Skijanje
objavljeno prije 13 godina i 5 mjeseci
SNOW QUEEN

Kostelić: Navijajte za nas na Sljemenu 4. i 6. siječnja

Skijaši sve ljubitelje skijanja pozivaju da dođu navijati i zabavljati se na Sljeme 4. i 6. siječnja

Ivica Kostelić
Ivica Kostelić (Getty Images)
Više o

Sljeme

,

Ivica Kostelić

,

Vip Snow Queen Trophy

Vip Snow Queen Trophy na Sljemenu mi je najdraža utrka Svjetskog kupa jer je to domaća utrka na brdu na kojem sam napravio prve skijaške korake i gdje sam odrastao, kazao je najbolji hrvatski skijaš Ivica Kostelić uoči slaloma Svjetskog kupa na Sljemenu 6. siječnja.

"Sljeme je ujedno jedna od najbolje organiziranih utrka u Svjetskom kupu, a sjajnu organizaciju upotpunjuju navijači koji podižu nezaboravnu atmosferu i navijaju za svakog skijaša bez iznimke. Puno mi znači što je Janica dio tima, kao sestra i kao savjetnik, često od nje zatražim mišljenje o nekim detaljima. Ovim bih putem pozvao sve ljubitelje skijanja da dođu navijati za nas 4. i 6. siječnja na Sljeme", kazao je Kostelić.

Četvrtoga siječnja na programu je ženska slalomska utrka, na kojoj će nastrupiti i najbolja hrvatska slalomašica Ana Jelušić.

"Sljeme je domaća utrka i atmosfera koja se svake godine stvori na utrci neusporediva je s bilo kojom utrkom tokom sezone. Htjela bih pozvati sve fanove i iskrene ljubitelje skijanja da dođu na Sljeme u što većem broju, jer znam da se sve cure vesele baš toj sljemenskoj atmosferi koju samo naši navijači znaju prirediti. Što se tiče mojih očekivanja, teško je nešto prognozirati, ali bih svakako htjela ponoviti 2007.godinu kada sam bila na postolju", kazala je Jelušić.

Veliko zagrijavanje za gromoglasno navijanje na Sljemenu bit će javna izvlačenja startnih brojeva, koja će začiniti nastupi najvećih zvijezda hrvatske glazbene scene. Tako će u ponedjeljak 3. siječnja, nakon izvlačenja startnih brojeva za žensku utrku, koje počinje u 19 sati, publiku na Trgu bana Jelačića zabavljati Tony Cetinski, a dva dana kasnije, 5. siječnja, u istom terminu nakon izvlačenja startnih brojeva za muški slalom Jinxi i TBF.

Očekuje se da će javna izvlačenja brojeva i koncerti u sklopu Vip Snow Queen Trophyja na Trg bana Jelačića privući oko 40.000 gledatelja.(hina/metro-portal)

01.01.2011. 17:22:53
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh