« Skijanje
objavljeno prije 12 godina i 2 mjeseca
OPORAVAK OD OZLJEDE

Kostelić nastupa u Kranjskoj Gori

Hrvatski skijaški savez službeno je objavio da će Ivica Kostelić nastupiti u Kranjskoj Gori, gdje se u subotu vozi veleslalom, a u nedjelju slalom

Fotografija vijesti
Više o

Ivica Kostelić

,

svjetski kup za skijaše

,

ozljeda

,

kranjska gora

Najbolji hrvatski skijaš Ivica Kostelić ovoga će se vikenda u Kranjskoj Gori, gdje se u subotu vozi veleslalom, a u nedjelju slalom, vratiti utrkama Svjetskog kupa manje od mjesec dana nakon što se morao podvrgnuti operaciji desnog koljena koje je ozlijedio tijekom pobjedničkog nastupa u superkombinaciji u Krasnajoj Poljani 12. veljače, službeno je objavio Hrvatski skijaški savez (HSS) u petak, javlja Hina.

Nakon pobjede u Krasnajoj Poljani Kostelić je bio vodeći u ukupnom redoslijedu Svjetskog kupa sa 70 bodova više od Švicarca Beata Feuza, te 218 od Austrijanca Marcela Hirschera, ali je zbog propuštetih devet utrka sada treći sa 207 bodova zaostatka za Feuzom i 92 za Hirscherom s malim izgledima za obranu velikog Kristalnog globusa kojea je osvojio prošle godine s obzirom da je do kraja sezone ostalo samo šest utrka.

No, Kostelić je i dalje vodeći u redoslijedu slalomaša sa 595 bodova, 35 više od drugog Hirschera 1 151 od trećeg Šveđanina Andrea Myhrera.

Uz Kostelića će u Kranjskoj Gori od hrvatskih skijaša nastupiti još Dalibor Šamšal.

Prve vožnje subotnjeg veleslaloma i nedjeljnog slaloma na rasporedu su od 10.30 sati, a druge vožnje od 13.30.

09.03.2012. 15:43:54
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh