« Zagreb
objavljeno prije 13 godina i 11 mjeseci
HDZ NEMA NIŠTA S TIM

Kosor: Varšavska je SDP-ovo maslo

SDP godinama upravlja Zagrebom pa je Varšavska tema za gradsku vlast, rekla je premijerka Kosor

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Bruno Konjević/CROPIX)
Više o

SDP

,

Jadranka Kosor

,

Varšavska

,

Veliki božićni sajam knjiga

Premijerka Jadranka Kosor danas je za događaje u Varšavskoj ulici u Zagrebu, gdje je policija jučer uhitila oko 150 prosvjednika, kazala da je to tema koja se prije svega tiče gradskih vlasti u Zagrebu, dakle SDP-a koji već godinama upravlja glavnim gradom.

"Što se tiče Varšavske, to je tema prije svega za one ljude koji vode grad Zagreb, to je tema za Socijaldemokratsku partiju Hrvatske, dakle one koji već dugo godina imaju vlast u gradu Zagrebu, i to je tema o kojoj morate pitati one koji odlučuju u gradu Zagrebu", izjavila je za posjeta Slavonskom Brodu premijerka na zamolbu novinara da komentira jučerašnje događaje u Zagrebu.

>>Varšavska - neka se više nikad ne ponovi!

Naglasila je da je za nju kao predsjednicu vlade temeljno pitanje postupa li policija u skladu s hrvatskim zakonima te drži li se zakona i propisa građevni investitor.

Premijerka je u Slavonskom Brodu posjetila tvrtku "Đuro Đaković Holding", gdje je potpisan dodatak ugovoru o nastavku započetih poslova između Ministarstva obrane, finske "Patrije" i "Đure Đakovića".(hina/metro-portal)

16.07.2010. 15:19:34
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh