« Hrvatska
objavljeno prije 14 godina i 10 mjeseci
NE PANIČARITE

Kosor se nije posvađala s Polančecom

Na Markovom trgu cvjetaju ruže čije latice niti INA niti oporba niti štrajkovi ne mogu počupati

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Goran Mehkek/CROPIX)
Više o

Vlada

,

Damir Polančec

,

Jadranka Kosor

Premijerka Jadranka Kosor danas je odbacila medijske tvrdnje da se posvađala s potpredsjednikom Damirom Polančecom te da on odlazi iz vlade.

"Potpredsjednik Polančec jedan je od mojih najbližih suradnika i nismo se posvađali. Naša je suradnja sjajna i sigurna sam da će tako i ostati", rekla je Kosor nakon prve sjednice vlade poslije godišnjeg odmora.

Dio medija objavio je kako je premijerka ljuta na Polančeca jer ju nije izvijestio da će INA podići cijene naftnih derivata, te da se Polančec sprema napustiti vladu. Kosor je kazala i kako za sada ne razmišlja o kadrovskim promjenama u vladi.

Kosor je, komentirajući najave da njezina vlada neće izdržati izazove vruće političke jeseni te okrupnjavanje oporbe koja se sprema na zajednički izlazak na parlamentarne izbore, kazala kako ni oporba ni najava štrajkova ne može promijeniti činjenicu da je iza vlade čvrsta saborska većina. Ipak je još jednom naglasila da je otvorena za kontakte s oporbom te da će oporbene čelnike pozvati na razgovor kako bi vidjela što oni predlažu kao rješenje krize.

Izvor: Hina

20.08.2009. 14:58:24
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh