« Hrvatska
objavljeno prije 14 godina i 5 mjeseci
MIJENJA MIŠLJENJE?

Kosor čeka rezultate istrage, moguć je ostanak Kalmete

Premijerka se nada da će s ministrom otvoriti još puno cesta

(Tea Cimas / Cropix )
Više o

Jadranka Kosor

,

,

Božidar Kalmeta

,

afera HAC

Predsjednica Vlade Jadranka Kosor rekla je u Rijeci odgovarajući na novinarsko pitanje je li danas razgovarala s ministrom Božidarom Kalmetom da s njim, kao i sa svim drugim ministrima, razgovara svakodnevno i da čeka rezultate istrage o željezničkoj nesreći koja se jučer dogodila te da je to sve što može reći.

U govoru na današnjem potpisivanju ugovora o gradnji nastavka operativne obale na kontejnerskom terminalu u riječkoj luci premijerka Kosor je rekla kako se nada da ćemo "za dva-tri mjeseca doći u Rijeku ponovno na otvaranje ceste D-404, koja izravno povezuje luku i obilaznicu".Obrativši se nazočnome Božidaru Klameti, upitala ga je: "Je li tako, ministre?"

A na pitanje znači li to da Kalmeta ostaje ministar, premijerka je odgovorila kako nije dobro da se svaka njezina riječ secira.

Na pitanje o mogućoj podjeli Ministarstva mora, prometa i infrastrukture na dva dijela, s tim da bi jedan dio dobili koalicijski partneri HDZ-a u vladi, premijerka je odgovorila da nitko u vladi, ni ona kao predsjednica, nije o tome razmišljao.

Ministar Kalmeta odgovorio je na pitanje razmišlja li o ostavci nakon prespavane noći da je o toj temi sve rekla premijerka te da je to i njegov odgovor.

Premijerka Kosor svečano je danas otvorila Riječku obilaznicu u punom profilu autoceste s četiri prometna traka. (hina/metro-portal)

22.12.2009. 16:05:49
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh