« Fun
objavljeno prije 12 godina i 11 mjeseci
TRENIRANJE PRISTOJNOSTI

Korištenje mobitela u kinu moglo bi vam se obiti o glavu

Kino u SAD-u odlučilo je poruku nezadovoljne mušterije punu uvreda iskoristiti u svojoj poruci o zabrani korištenja mobitela za vrijeme filma

Fotografija vijesti
Više o

korištenje mobitela

,

kino

Ukoliko ste jedna od onih individua koje misle da su upozorenja da isključite mobitele prije filma u kinu samo formalnost, možda ćete nakon ovoga dobro razmisliti prije nego sljedeći put krenete tipkati „neodgodive" poruke nakon što se ugase svjetla.

Jedno kino iz grada Austina u američkoj saveznoj državi Teksas osvetilo se svojoj neposlušnoj mušteriji koja je učinila upravo to.

Zaposlenici kina na svome su blogu podsjetili da još od 1997. godine kino ima stroga pravila o zabrani pričanja za vrijeme trajanja filma.

„Nedavno smo imali situaciju u kojoj je mušterija nastavila pisati sms poruke iako je prethodno dva puta bila upozorena da prestane" napisali su na blogu. „Prema našim pravilima, neposlušna se mušterija u tom trenutku izbacuje iz kina i nema pravo tražiti povrat novca, što je upravo ono što se dogodilo i u ovom slučaju."

Međutim, kako ne bi sve ostalo na tome, djevojka koju su izbacili iz kina ubrzo je nazvala urede kina i u naletu ljutnje izvrijeđala kino, njihova pravila i zaposlenike.

Kao svojevrsnu osvetu mušteriji za potpuno neprihvatljivo ponašanje i naknadnu neutemeljenju ljutnju, kino je odlučilo snimiti telefonski razgovor i iskoristiti ga kao podlogu za svoje najnovije „Nemojte pričati niti pisati poruke" upozorenje koje se prikazuje prije svakog filma.

U zakonitost i etičnost ovakvog postupka nećemo ulaziti, ali se svakako možemo na cijelu situaciju dobro nasmijati.

Uostalom, pogledajte video:

08.06.2011. 16:15:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh