« Hrvatska
objavljeno prije 6 godina i 10 mjeseci
STANJE U PROMETU

Kolone, sudari i nesnosne gužve na cestama

Vozačima savjetujemo da održavaju sigurnosni razmak između vozila. Na autocestama su česti kraći zastoji u blizini odmorišta i čvorova, dok za sada na graničnim prijelazima nema većih gužvi

Na Lučkom su kolone oko 2.5 km
Na Lučkom su kolone oko 2.5 km (Arhiva)
Više o

HAK

,

stanje na cestama

,

stanje u prometu

Na većini cesta u smjeru mora i obrnuto prema unutrašnjosti kao i u priobalju promet je pojačan. Vozačima savjetujemo da održavaju sigurnosni razmak između vozila. Na autocestama su česti kraći zastoji u blizini odmorišta i čvorova.

Autocesta A1:

  • kod naplatnih postaja Lučko u smjeru Zagreba kolona je duga oko 2,5 km.

Autocesta A3 Bregana-Lipovac:

  • pojačan je promet u smjeru istoka, kolona osobnih vozila pred graničnim prijelazom Bajakovo duga je oko 2 km.

Istarski ipsilon:

  • zbog pojačanog prometa na graničnim prijelazima Kaštel i Plovanija stvorila se kolona dugačka 4 km, koja se dijelom proteže i na Istarski ipsilon.
  • pojačan je priljev vozila kod tunela Učka u smjeru Rijeke.

Most Krk:

  • pojačan promet u oba smjera.

U prometu je svakodnevno veliki broj biciklista, mopedista i motociklista. Vozače ostalih vozila upozoravamo da prilikom uključivanja u promet, prestrojavanja, pretjecanja, obilaženja, polukružnog okretanja ili skretanja pripaze upravo na ovu kategoriju sudionika u prometu te im ne oduzimaju prednost prolaska na raskrižjima. Bicikliste, mopediste i motocikliste također podsjećamo da poštuju prometne propise i ograničenja brzine.

Zabrana prometa za teretna motorna vozila najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona na pojednim cestama u Istri i priobalju bit će u nedjelju, 23. srpnja, od 12,00 do 23,00 sata. Zabrane nema na autocestama kao niti na državnoj cesti DC1.

23.07.2017. 12:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh