« Hrvatska
objavljeno prije 8 godina i 8 mjeseci
SMJENA

Kolone i mokri kolnici usporavaju promet

Povremeni zastoji mogući su na autocestama A1 između čvorova Bosiljevo 2 i Lučko, A2 Zagreb-Macelj, A4 Zagreb-Goričan i A3 Bregana-Lipovac

Ljetne kiše usporavaju promet
Ljetne kiše usporavaju promet (Arhiva)
Više o

stanje u prometu

,

gužve

,

kolone

,

naplatne kućice

Zbog prometne nezgode na 194. km autoceste A3 Bregana-Lipovac, između čvorova Lužani i Slavonski Brod, u smjeru Zagreba, vozi se usporeno, jednim trakom.

Zbog prometne nesreće prekinut je promet na državnoj cesti DC1 (stara Karlovačka cesta) u mjestu Rakov Potok, na raskrižju Samoborske ceste i stare Karlovačke ceste. Obilazak regulira prometna policija.

Na 7. km autoceste A6 Rijeka-Zagreb, između čvorova Bosiljevo 2 i Vrbovsko, u smjeru Zagreba, zbog vozila u kvaru potreban je oprez. Pojačan je promet na većini cesta u smjeru mora i obrnuto prema unutrašnjosti, a kolone su:

· na autocesti A1 pred naplatom Lučko u smjeru Zagreba kolona je oko 5 km,

· prema graničnim prijelazima Kaštel i Plovanija kolona je oko 8 km, a proteže se i na Istarski ipsilon,

· na otoku Krku od Omišlja prema Krčkom mostu i autocesti A7 Šmrika-Hreljin.

Povremeni zastoji mogući su na autocestama A1 između čvorova Bosiljevo 2 i Lučko, A2 Zagreb-Macelj, A4 Zagreb-Goričan i A3 Bregana-Lipovac, na riječkoj i zagrebačkoj obilaznici, cestama u Istri, duž Jadranske magistrale na dionicama Rijeka-Novi Vinodolski, Zadar-Biograd na Moru, Šibenik-Brodarica, Split-Omiš- Makarska te Ploče-Dubrovnik, na pojednim naplatama (osobito NP Lučko/Demerje, Karlovac, Rupa i Sveta Helena) te trajektnim lukama i pristaništima. 

Kolnici su mokri i skliski u Istri, Gorskom kotaru, Lici, Damaciji i središnjoj Hrvatskoj. Vozače pozivamo da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te da održavaju sigurnosni razmak između vozila. Podsjećamo vozače motornih vozila da u uvjetima smanjene vidljivosti i tijekom dana (oblačno vrijeme, jaki pljuskovi kiše itd.) moraju voziti sa upaljenim dnevnim ili kratkim svjetlima, bez obzira na ljetno računanje vremena. Na cestama u gorju te duž Jadranske i Ličke magistrale mogući su odroni zemlje i kamenja.

16.08.2015. 15:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh