« Hrvatska
objavljeno prije 10 godina i 9 mjeseci
STANJE NA CESTAMA

Kolone do 11 kilometara prema naplatnim kućicama

Kolone prema Lučkom su duge 9 km iz smjera Jankomira i 11 km iz smjera Buzina, gužve i na izlazu s autoceste

Nepregledne kolone na Lučkom
Nepregledne kolone na Lučkom (Screenshot HAK)
Više o

hrvatski autoklub

,

HAK

,

stanje na cestama

,

naplatne kućice

,

stanje u prometu

,

Lučko

Vrlo je gust promet na zagrebačkoj obilaznici (A3) gdje se iz smjera Jankomira prema naplati Lučko vozi u koloni dugoj oko 9 km, a iz smjera Buzina oko 11 km. 

Na autocesti A1 između Zagreba i Bosiljeva gust je promet u smjeru mora, na A2 Zagreb-Macelj u smjeru Zagreba, na A3 Bregana-Lipovac u smjeru Lipovca i na A4 Zagreb-Goričan u smjeru naplate Sveta Helena (gdje je kolona oko 2 km). Na naplati Lučko na izlasku s autoceste prema Zagrebu kolona vozila duga je oko 2 km. 

Zbog teške prometne nesreće, na zagrebačkoj obilaznici (A3) kod čvora Kosnica u smjeru istoka (Ivanje Reke) vozi se otežano, jednim trakom. Normaliziran je promet na Jadranskoj magistrali (D8) u mjestu Kaštel Kambelovac. 

Na državnim cestama D1 i D217 između Vaganca i Ličkog Petrovog Sela zbog radova se vozi jednim trakom, naizmjence.

Do 15. kolovoza od 6 do 19 sati bit će zatvorena ŽC Maljevac- Pašin Potok, zbog razminiranja. Vozila će se propuštati po 15 minuta svakog punog sata.

Za teretna vozila najveće dopuštene mase iznad 7,5 t zabranjen je promet danas do 14 sati, u nedjelju od 12 do 23 sata, a na Dan domovinske zahvalnosti, u ponedjeljak 5. kolovoza, od 14 do 23 sata na važnijim državnim cestama. Zabrane nema na autocestama kao i na državnoj cesti D1.

03.08.2013. 09:26:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh