« Hrvatska
objavljeno prije 13 godina i 2 mjeseca
HAK

Kolnici diljem Hvatske mokri i skliski, voziti oprezno

Zbog razminiranja uz Jadransku magistralu (D8), od 8 do 18 sati bit će zatvorena dionica Poličnik-Murvica Gornja

Kolnici mokri i skliski
Kolnici mokri i skliski (HAK)
Više o

kiša

,

HAK

,

ceste

,

stanje promet

Opreznije treba voziti po mjestimice mokrim i skliskim kolnicima, a duž Jadranske magistrale (D 8) i na cestama u gorju mogući su odroni, izvijestio je jutros u 7 sati Hrvatski auto-klub, prenosi Hina.

Zbog prosvjeda, zatvorena je državna cesta D 518 Vinkovci-Osijek u Jarmini, a državnom cestom D 46 Ilača-Tovarnik, vozi se naizmjence, jednim trakom. Na autocesti A 3 Bregana-Lipovac, zatvoren je izlaz Lužani u smjeru Slavonskog Broda. Obilazak je preko čvorova Nova Gradiška ili Slavonski Brod zapad.

Na autocesti A 4 Zagreb-Goričan, na čvoru Kraljevečki Novaki vozi se dvosmjerno, a u smjeru Varaždina zatvoren je izlaz prema Dugom Selu i Sesvetama. Na autocesti A 1, kroz tunel Sveti Rok u smjeru Splita vozi se jednim trakom, a od od 227. do 237. km (od južnog ulaza u tunel Sveti Rok do vijadukta Božići) vozi se dvosmjerno, uz ograničenje brzine od 60 km/h.

Zbog razminiranja uz Jadransku magistralu (D8), od 8 do 18 sati bit će zatvorena dionica Poličnik-Murvica Gornja. Vozila će se propuštati svaki puni sat po 15 minuta.

Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja. Granični prijelaz Plovanija otvoren je samo za vozila do 3,5 tone. Do 21. ožujka zatvoren je granični prijelaz Principovac-Sot, zbog radova. Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.

19.03.2011. 09:40:06
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh