« Hrvatska
objavljeno prije 9 godina i 3 mjeseca
SMJENA

Kolinda Grabar Kitarović preuzima dužnost Predsjednice

U Uredu predsjednika danas poslijepodne održat će se primopredaja dužnosti između predsjednika Ive Josipovića i izabrane predsjednice Kolinde Grabar-Kitarovi

KGK preuzima dužnost
KGK preuzima dužnost (Arhiva)
Više o

Kolinda Grabar-Kitarović

,

Mladen Pavić

,

Dario Mihelin

,

Josip Buljević

,

Ivica Tolić

,

Mate Radeljić

,

Anamarija Kirinić

,

Domagoj Juričić

,

Natalija Hmelina

Ivo Josipović odrađuje zadnji dan mandata koji završava u srijedu, 18. veljače u ponoć. To je i posljednji radni dan njegovu timu savjetnika koje je imenovao nakon što je postao predsjednik Republike, a kojima je potpisao razrješenja s 18. veljače. 

Kolinda Grabar Kitarović izabrala je veći dio svojeg tima, s kojim sutra počinje predsjednički mandat. Savjetnik za vanjsku politiku bit će Dario Mihelin, za nacionalnu sigurnost Josip Buljević, a za obranu komodor Ivica Tolić. Za unutarnju politiku savjetnik će biti Mate Radeljić, a za europske fondove, poljoprivredu, šumarstvo i vodno gospodarstvo Mladen Pavić. 

Šefica kabineta bit će Anamarija Kirinić. Domagoj Juričić bit će predstojnik ureda, Natalija Hmelina šefica protokola, a glasnogovornik Luka Đurić. Predsjednica će imati i savjetnika za gospodarstvo, a tu će funkciju, do njezine konačne odluke, obavljati predstojnik ureda Juričić. 

18.02.2015. 08:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh