« Svijet
objavljeno prije 11 godina i 1 mjesec
STRAVA

Koliko civila su pobile američke bespilotne letjelice

Američki senator je pred dva mjeseca javno izjavio da je u napadima bespilotnih letjelica poginulo 4700 ljudi

Jedna od žrtava bezumnih napada dronovima
Jedna od žrtava bezumnih napada dronovima (Screenshot YouTube)
Više o

djeca

,

Pakistan

,

Jemen

,

bespilotne letjelice

,

dronovi

Bombe u Bostonu odjeknule su daleko i snažno, kao i sve koje se detoniraju u centrima moći. Neka bezumna osoba postavila je ruksake s eksplozivnim napravama kućne izrade među civile i detonirala ih, uzrokujući 3 smrti i preko 140 ranjenih, od čega 17 vrlo teško i 25 teško. 

Tragična ljudska glupost na taj se način nastavlja, jer netko misli da će ubijanjem civila postići svoje ciljeve. Takve osobe treba pronaći, uhapsiti i osuditi na maksimalne zatvorske kazne.

No, u ovim teškim trenucima kad slika dječačića koji je poginuo od bombe bezumnog idiota stoji na naslovnicama medija, prisjetimo se tih istih naslovnica kad je američka bespilotna letjelica pogodila školu u Pakistanu i pobila 30 dječačića i djevojčica. 

Ne znamo kako se zovu, ne znamo što su njihovi jadni roditelji i rodbina mislili o tome, koliko su bili tužni i kako dugo su plakali za svojom djecom ...

Prema javnoj izjavi senatora Lindsaya Grahama, velikog pobornika ratovanja dronovima, SAD su pobile 4700 ljudi na taj način. Podmuklo i okrutno, ljude koji su radili svoj posao, djecu koja su bila u školi, žene koje su kuhale ručak. I neke bezumnike koji su već postavljali bombe i ubijali ljude. 

Takvih su pobili najmanje. Prema procjenama Bureau for Investigative Journalism, do siječnja 2013. godine samo u Pakistanu je tako pobijeno 176 djece. Kojoj i dalje ne znamo imena, koja nisu bila na naslovnicama, koje nije žalio cijeli svijet i zgražao se nad bezumnošću i okrutnošću njihovih ubojica.

Pametniji popušta, kaže stara narodna, ali sigurni smo da se pametniji u ovom slučaju ne zove Barack Obama. 

Ako ipak želite saznati neka imena, pogledajte ovaj video:

16.04.2013. 19:54:17
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh