« Horoskop
objavljeno prije 2 godine i 10 mjeseci
MA DA?

Koje su loše strane znakova horoskopa

Horoskop obično govori samo o dobrim stranama znakova, pa je krajnje vrijeme da se progovori i o tamnim, lošim stranama po kojima možete prepoznati pojedine znakove horoskopa

Horoskop zna što loše radite
Horoskop zna što loše radite (Arhiva)
Više o

horoskop

,

loše strane

,

znakovi horoskopa

,

horoskopski znakovi

,

Jarac

,

Vodenjak

,

Ribe

,

Ovan

,

Bik

,

Blizanci

,

Rak

,

Lav

,

Djevica

,

Vaga

,

Škorpion

,

Strijelac

Horoskop obično govori o prednostima i dobrim stranama znakova horoskopa, no mi mislimo da bi bilo dobro znati i mane, one loše strane koje karakteriziraju određene znakove horoskopa kako bi znali s kim imate posla ...

Ovan - kratak fitilj je glavna loša karakteristika, a tome se može pridružiti i posesivnost, velika volja za iživljavanjem i potpuno negiranje vlastitih pogrešaka, uz pamćenje i najsitnijih pogrešaka drugih.

Bik - tvrdoglavost je dobro poznata, a pretjerivanje u svemu je loš dodatak, jer se radi o ćudljivom znaku koji zahtijeva da baš sve bude po njegovom.

Blizanci - donošenje konačnih odluka im je nepoznanica, ali će zato sretno otračati svakoga koga mogu, uz to tražiti pozornost i razumijevanje za njihovu živčanost ako ih ne zabavljate onako kako oni žele.

Rak - vječiti plačljivci i kritičari koji jedva čekaju da im pokažete mali prst ili ih pogrešno pogledate pa da vam to zamjere. Emotivno i psihički nestabilne tempirane bombe koje bježe od problema u svoju ljušturu u koju će i vas pokušati zatočiti.

Lav - naporni, uvredljivi podcjenjivači i dramatičari koji stalno misle da su bogomdani, a svi drugi ne valjaju. Očekuju konstantno divljenje i da ih obožavate bez razloga, a zbog svog teškog karaktera često ostaju sami.

Djevica - bezvoljni kontrol-frikovi koji bježe od emocija, analizirajući i najmanji atom svega. Pate od savršenosti u svim poljima života i vjerne su samo sebi. Zabit će vam nož u leđa, ali prije toga će tražiti povoljan trenutak jer su mjesecima kalkulirale jeste li vrijedni njihove pažnje.

Vaga - misle da su jako načitane, a zapravo vole slušati samo ton svoga glasa i zatrpat će vas gomilom nevažnih informacija. Čudni osobenjaci koji su uz to i lijeni, samo to nikada neće priznati.

Škorpion - jezivi samosažalijevajući autodestruktivci koji su spremni gaziti preko leševa ako tako odluče. Emotivno nezrela bića koja duboko unutra traže ljubav, odanost i nekog tko će ih obožavati do kraja života.

Strijelac - u svima traže priznanje i odobravanje jer su iskompleksirani do bola. Vole propovijedati, a sami su premazani svim mastima. Ne znaju raspolagati novcem i jedva čekaju da mogu biti na nečijoj grbači kako ne bi morali mrdnuti dupetom.

Jarac - tvrdoglavi konzervativci opsjednuti novcem, uspjehom i radom kojeg stavljaju ispred svega. Obožavaju uvijek biti u žurbi i hvaliti se kako naporno rade i poprijeko gledaju sve koji ne misle isto. Vole zapovijedati.

Vodenjak - buntovnik bez razloga koji odaje da je cool sa svime, a zapravo ga uopće ne zanima što imate za reći. Misli da je poseban i neshvaćen, a u biti je lijeni sebičnjak koji je sebi uvijek na prvom mjestu.

Ribe - cendravi preosjetljivci koji nikada ne odrastu jer se boje suočiti i s najmanjim problemom. Prikriveni bludnici koji se neće ustručavati lagati vam zbog toga da sebe pokažu kao žrtvu ili vas 'zaštite' od bolne istine,

23.12.2016. 15:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh