« Lifestlye MODA&STIL
objavljeno prije 10 godina i 4 mjeseca
SAVJETI

Koje boje muškarci vole na ženama

Moda je zeznuta stvar, a svake godine nove boje proglašavaju se bojama sezone. No, ukus muškaraca teško se mijenja, pa evo njima omiljenih boja

Fotografija vijesti
Više o

žene

,

boje

,

odjeća

,

muškarci

,

omiljene boje

Moda diktira trendove u oblačenju, no osim nekih iznimaka, muškarci kao da ne znaju što se zapravo zbiva. To možemo zaključiti po njihovom odabiru omiljenih boja odjeće koje vole vidjeti na svojoj dragoj.

S druge strane, možemo reći da izabiru vječne boje koje se uvijek mogu proglasiti modernima, pa im zapravo nije teško zadovoljiti ukus jer svaka žena u ormaru sigurno ima komade odjeće ovih boja.

Crna je na prvom mjestu, uvjerljivo, jer muškarcima djeluje strašno sofisticirano, mistično i zavodljivo. Bez obzira radi li se o crnim uskim hlačama, minici ili jakni, crna će uvijek zaintrigirati muškarce.

Crvena je, začuđujuće, druga, a da muškarci vole vatrene žene, to je već opće poznata činjenica. Žene u crvenom njima su u prvom redu ženstvene, samopouzdane i odvažne, no ipak trebate pripaziti da ne pretjerate, katkad je dovoljan samo crveni detalj da postignete željeni učinak. 

Bijela boja čistoće i elegancije također privlači muškarce, naročito kad se radi o bijelim majicama, dok im ostali odjevni predmeti te boje i nisu pretjerano napeti.

Za kraj, bež - još jedna od neutralnih boja koja je muškarcima izuzetno privlačna, jer tako izgledate nježno i bezvremenski. Naravno, i nju treba kombinirati, jer ako se obučete od glave do pete u tu boju, teško da će vas primjetiti. 

29.01.2014. 11:39:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh