« Hrvatska
objavljeno prije 10 godina i 1 mjesec
TRAGIČAN KRAJ POTRAGE

Kod Buzeta pronađeno tijelo Alena Poropata

Tijelo je pronađeno u provaliji u mjestu Selca, dva i pol kilometra udaljenom od Buzeta, a kraj njega se nalazio i Alenov skuter

Fotografija vijesti
Više o

GSS

,

nestale osobe

,

Alen Poropat

Potraga za nestalim Alenom Poropatom završila je danas oko 14 sati, kada je na području između Roča i Buzeta pronađeno tijelo nesretnog 37-godišnjeg Riječanina, a nedaleko od tijela policija je pronašla i njegov skuter, prenosi Hina. 29. svibnja Alen je krenuo iz Rijeke prema Opatiji i od tada mu se gubi svaki trag.

Glasnogovornik istarske policije Valter Opašić nije novinarima otkrio identitet pronađene osobe.

"Istina je da je na području između Roča i Buzeta pronađeno mrtvo tijelo muške osobe i motocikl, no očevid je tek započeo pa ćemo o pojedinostima javnost naknadno izvijestiti", kazao je za Hinu glasnogovornik Opašić.

Dogradonačelnik Buzeta Siniša Žulić, koji je danas koordinirao akcijom potrage za nestalim Poropatom, novinarima je kazao kako registracija motocikla odgovara registarskoj oznaki motocikla kojim je upravljao nestali Alen kao i odjeća koju je imao na sebi.

"Tijelo je pronađeno u provaliji u mjestu Selca, dva i pol kilometra udaljenom od Buzeta, a današnja je potraga organizirana na zahtjev Alenovih prijatelja i u nju se uključilo pedesetak ljudi među kojima su bili vatrogasci, lovci, speleolozi i pripadnici gorske službe", kazao je dogradonačelnik.

23.07.2011. 17:04:34
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh