« Televizija
objavljeno prije 10 godina i 2 mjeseca
DISCOVERY

Klondike - zlatna avantura Ridleya Scotta

Prva igrana serija Discovery Channela i odmah u produkciji legende Ridleya Scotta s imenima poput Sama Sheparda i Tima Rotha

Klondike ima impresivnu ekipu
Klondike ima impresivnu ekipu (Discovery Channel)
Više o

Ridley Scott

,

Tim Roth

,

Discovery Channel

,

Sam Shepard

,

Klondike

KLONDIKE je prva igrana serija Discovery Channela, u izvršnoj produkciji Ridleya Scotta, koja prikazuje snažnu priču o posljednjoj velikoj zlatnoj groz­nici u američkoj povijesti. Zvjezdanu glumačku ekipu čine Richard Madden (Game of Thrones, A Promise), Abbie Cornish (RoboCop, Limitless), Tim Roth (Pulp Fiction, Reservoir Dogs) i Sam Shepard (August: Osage County, Out Of The Furnace), a serija je snimljena prema romanu Gold Diggers: Striking It Rich in the Klondike, Charlotte Grey. Na Discovery Channelu pratite je premijerno od 5. ožujka u 22 sata.

"Klondike predstavlja posljednju veliku zlatnu groznicu, onu koja je izazvala poplavu slabo opremljenih i neiskusnih tragača za zlatom u surovoj divljini Yukona. Osobne avanture epske su poput krajolika, a ambicije, pohlepa, seks i ubojstva, kao i ekstremni napori koji vode do bogatstva, bilježeni su u kronika­ma Jacka Londona osobno." riječi su kojima Ridley Scott opisuje svoj projekt za Discovery.

"Discovery je već duže vrijeme tražio idealnu ideju za dramsku seriju. Knjiga Charlotte Gray pokazala se savršenom za igranu produkciju. Proteklih godina
serijali o zlatu na Discovery Channelu postali su globalni televizijski hit, pa je prelazak na igranu formu upravo u tom segmentu logičan nastavak priče. Uz odličnu glumačku ekipu, Klondike pruža kombinaciju stvarnih činjenica i fikcije
o ljudskoj ambiciji za boljim životom", istaknula je Alexandra Tiganas, Discovery Networks direktorica za jugoistočnu Europu.

Klondike na ekrane donosi priču o životu u dolini kanadske rijeke Klondike i ob­ližnjeg gradića Dawson Cityja, mjesta koja su bila epicentar Zlatne groznice krajem 19. stoljeća. Gledatelji će, očima glavnog junaka Billa Haskella, upoznati tu bogatu, ali problematičnu sredinu kroz priče o pohlepnim poduzetnicima, za­vodljivim kurtizanama, očajnim kopačima i indijanskim plemenima, isprepletene poput zlatnih žila ispod zaleđenog terena. Klondike je spektakularna priča o am­bicijama, željama, pohlepi i iskupljenju.

Premijerom u SAD-u, u ponedjeljak 20. siječnja, Klondike je Discovery Channe­lu osigurao najgledaniji prime time termin ponedjeljkom u povijesti mreže, s 3,4 milijuna gledatelja.  

28.02.2014. 12:40:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh