« Zagreb
objavljeno prije 8 mjeseci i 29 dana
MA DA?

Kino Europa nastavlja s radom?

Nevjerojatno je da postoji sudac koji će donijeti presudu protiv Milana B. - no izgleda da ima i jedan takav :)

Bravo!
Bravo! (Arhiva)
Više o

kino Europa

,

privremena mjera

Nakon sto je sinoć prikazana, kako se mislilo, zadnja projekcija prije vraćanja ključeva Kina Europa u ruke grada, danas poslijepodne obrat.

Rješenjem Trgovačkog suda u Zagrebu donesena je privremena mjera koja vrijedi sve do okončanja parničnog postupka na istom sudu. Rješenje o privremenoj mjeri potpisuje sudac Radovan Dobronić, poznat po donošenju presude u korist Udruge Franak.

"Nakon što smo poslali prigovore da Grad nije u pravu jer nam nije ponudio produljenje ugovora, iako smo ispunjavali sve uvjete, danas je Trgovački sud u Zagrebu donio Prviremenu mjeru kojom zabranjuje Gradu da uđe u posjed Kina Europa do okončanja postupka. U narednih nekoliko dana doznat ćemo više informacija i nadamo se da ćemo u sljedećim danima nastaviti s radom Kina. Za kraj bih upotrijebio izraz 'neka institucije rade svoj posao', toliko poznat u političkim krugovima Hrvatske", rekao je za N1 Boris T. Matić, direktor Zagreb Film Festivala (ZFF), umjetničke organizacije koja posljednjih deset godina uspješno upravlja tom najstarijom zagrebačkom kinodvoranom.

31.05.2019. 15:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh