« Fun
objavljeno prije 14 godina i 3 mjeseca
NEZASITNI PRELJUBNIK

Kineski dužnosnik uz pomoć mita htio spavati s 800 žena

Muškarac je osam sati radio na dobivanju mita, a drugih osam sati je lovio žene

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Getty Images)
Više o

Kina

,

preljub

,

seks

,

mito

Kineski lokalni dužnosnik optužen je za primanje mita koje mu je služilo da utoli seksualnu glad za ženama, no na putu do cilja da spava s 800 žena, zaustavila ga je na brojci od 500 vlastita supruga, izvijestili su u srijedu službeni mediji.

Lokalni 47-godišnji dužnosnik iz Anqinga, grada na istoku Kine, završio je na optuženičkoj klupi nakon prijave supruge koja je uvidom u njegove dnevnike otkrila imena njegovih žena-trofeja, ali i svote koje je primao kao mito. Nevjerni suprug nije samo bilježio svoje pothvate u dnevnik, već je žene snimao i videom, a snimke ljubavnica pohranjivao na disk.

"Osam sati na dan radio je na dobivanju mita, a drugih osam sati lovio je žene", objavilo je državno odvjetništvo. Kineski Casanova zapisao je kako želi ostvariti seksualne odnose s najmanje 56 žena na godinu i pritom imati dvije stalne ljubavnice, piše list Dahe Daily. Za to mu je trebalo 100.000 juana (10.000 eura), a mito je ubirao za transakcije s nekretninama.

S godinama su mu apetiti rasli te je uspio spavati s najmanje 500 žena i kretao se prema novom cilju, njih 800, objavilo je odvjetništvo. U utorak je poruku dužnosnicima na velikom sastanku Kineske komunističke partije uputio prvi kineski čovjek Hu Jintao. Pozvao je dužnosnike "neka trajno bdiju kako ne bi popustili napastima moći, novca i ljepote". (hina/metro-portal)

07.04.2010. 18:35:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh