« Spektakli
objavljeno prije 10 godina i 9 mjeseci
INTERVJU S OPRAH

Kći Michaela Jacksona: Tata je želio da imamo normalno djetinstvo

"Otac nam je govorio da kad je bio mlad nije imao pravo djetinjstvo. Želio je da imamo normalno djetinjstvo", rekla je kćer Michaela Jacksona

Fotografija vijesti
Više o

Michael Jackson

,

Oprah Winfrey

,

Paris Jackson

Prerano preminula pop legenda Michael Jackon najviše je u životu želio da njegova djeca imaju normalno djetinstvo i anonimnost, ono što on sam nikad nije mogao imati, rekla je u intervjuu s Oprah Winfrey Paris Jackson, njegova kćer, prenosi Hina.

U tom razgovoru koji bi se u SAD-u trebao emitirati u nedjelju, Paris, danas 13-godišnjakinja, objašnjava da kad je bila mlađa nije razumjela zašto ona i njezina braća Prince i Blanket moraju nositi maske.

"Bila sam stvarno zbunjena. Nisam znala zašto moram nositi masku. No, sada razumijem zašto je moj otac želio da pokrijemo lica", kaže ona.

S maskama, "kad smo izlazili bez njega, nisu nas mogli prepoznati", dodala je ona, ističući da im je taj trik omogućavao na uđu incognito u restoran brze prehrane Chuck E. Cheese ili prodavaonicu igračaka Toys R Us.

"Otac nam je govorio da kad je bio mlad nije imao pravo djetinjstvo. Uvijek je bio u studiju, pjevao, dok su se djeca vani igrala. Želio je da imamo normalno djetinjstvo", zaključila je ona.

08.06.2012. 09:57:02
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh