« Spektakli
objavljeno prije 15 godina i 2 mjeseca

Katie Price se rastala od Petera Andrea

Objašnjenje nije objavljeno, a par zahtjeva privatnost u teškim trenucima.

(Getty Images)
Više o

Jordan

,

Katie Price

,

razvod braka

,

Peter Andre

,

I'm a Celebrity - Get Me Out Of Here!

,

A Whole New World

Slavni model Katie Price i njezin suprug pjevač Peter Andre rastali su se nakon četiri i pol godine braka, objavio je u ponedjeljak njihov predstavnik za novinare.

Nije objavljeno nikakvo objašnjenje o tome što je razlog rastave para koji se upoznao na snimanju reality showa "I'm a Celebrity - Get Me Out Of Here!".

"Oboje traži da mediji poštuju pravo obitelji na privatnost u ovom teškom času", priopćeno je.

Oni su se zajedno pojavljivali u televizijskim chat emisijama i brojnim dokumentarcima koji su se bavili njihovim životom. Zajedno su snimili i album dueta "A Whole New World" koji se 2006. popeo na 20. mjesto top liste.

Price ima 30 godina i poznatija je pod imenom Jordan. Već je izdala tri autobiografije i četiri romana, a bila je "aktivna" i u politici. Na izborima 2001. u Britaniji Jordan se kandidirala pod sloganom "Za bolju i veću budućnost". Svojom je pojavom željela unijeti živost u dosadnu britansku kampanju, pa je obećala besplatno povećanje grudi, veći broj nudističkih plaža i zabranu kažnjavanja pogrešnog parkiranja. Osvojila je 713 glasova, odnosno 1,8 posto ukupnog broja.

Jordan iz veze s Andreom, 36-godišnjim pjevačem rođenim u Britaniji, ali odraslim u Australiji, ima dvoje djece, Junior Savva (3) i Princess Tiaamii (1). Iz jedne prethodne veze ima i 6-godišnjega sina. (hina/metro-portal)

11.05.2009. 21:34:28
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh