« Košarka
objavljeno prije 12 godina i 5 mjeseci
NBA

Katastrofalan početak sezone za LA Lakerse

Los Angeles Lakersi upisali su još jedan poraz na početku nove NBA sezone izgubivši u gostima kod Sacramento Kingsa rezultatom 100-91

Fotografija vijesti
Više o

košarka

,

NBA

,

LA Lakers

,

sacramento kings

,

nova sezona

Los Angeles Lakersi, kojima je ovo najlošije otvaranje sezone u zadnjih devet godina, nastavili su s lošim rezultatima i u ponedjeljak izgubivši 100-91 od Sacramento Kingsa u gostima, javlja Hina.

Nastavljajući slabu igru zadnje četvrtine još iz utakmice protiv Chicago Bullsa na Božić, Lakerse (0-2) su nadigrali mladi Kingsi, a trener Los Angelesa Mike Brown i dalje čeka svoju prvu pobjedu od zakašnjelog početka sezone.

Marcus Thornton je zabio 12 od svojih 27 koševa u zadnjoj četvrtini za Sacramento, a Tyreke Evans je dodao 20. Najučinkovitiji u Los Angeles Lakersima s 29 pogodaka bio je Kobe Bryant.

Kingsi su izgledali svježe u svojoj prvoj utakmici nove sezone, igrajući bolje od Lakersa i stvarajući prednost od 14 koševa tijekom tri četvrtine.

Los Angeles se međutim "probudio" pred kraj utakmice i stigao do 89-87, ali je onda Sacramento iskoristio seriju od 8-0 u zadnjim minutama za drugi uzastopni poraz Lakersa na otvaranju sezone, prvi put od 2002.

Aktualni NBA prvaci Dallas Mavericks su sinoć izgubili od Denver Nuggetsa 93-115 na svom terenu. Ty Lawson je zabio 27 koševa i predvodio pet igrača Denvera koji su ostvarili dvoznamenkasti učinak -Al Harrington (18 koševa), Danilo Gallinari (15) i Arron Afflalo (11).

Dirk Nowitzki je postigao 20 koševa za Maverickse kojima je ovo drugi poraz zaredom na domaćem terenu. Lamar Odom mu se priključio sa šest koševa uz sedam skokova.

Nakon što su u prvoj utakmici sezone primili od Miami Heata više od 30 koševa u svakoj od prve tri četvrtine, Mavericksi su sinoć primili 32 koša u prvoj četvrtini, a 37 u drugoj. To je pet od šest prvih četvrtina s tako puno primljenih koševa. Prošlu sezonu ni jedan protivnik Dallasa nije usoio ubaciti više od 30 koševa po četvrtini, to je uspjelo jedino New Orleansima 17. studenog 2010. kada su ubacili 33 koša u trećoj četvrtini protiv Mavericksa.

27.12.2011. 11:39:11
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh