« Košarka
objavljeno prije 12 godina i 6 mjeseci
NBA

Miami na krilima LeBrona, Wadea i Bosha svladao Celticse

Miami je do pobjede nad Boston Celticsima, rezultatom 115-107, došao zahvaljujući svom zvjezdanom triju kojeg čine LeBron James, Dwyane Wade i Chris Bosh

Više o

LeBron James

,

NBA

,

Boston Celtics

,

Miami Heat

,

Dwayne Wade

,

Chris Bosh

Miami Heat je utorak ostvario drugu pobjedu zaredom svladavši na njihovom terenu Boston Celtic 115-107 te je tako potvrdio etiketu favorita za naslov prvaka nakon što su u prvoj utakmici sezone svladali aktualnog prvaka Dallas, javlja Hina.

Miami je do pobjede došao zahvaljujući svom zvjezdanom triju kojeg čine LeBron James (26 koševa), Dwyane Wade (24 koša) i Chris Bosh (18). Boston, bez svoje zvijezde Paula Piercea koji ima ozljedu pete, upisao je drugi poraz u dvije utakmice od početka sezone.

Celtics, koji su gubili 15 koševa u poluvremenu, dobro su reagirali u zadnjoj četvrtini vođeni Ray Allenom koji je zabio 28 koševa i imao šest trica iz osam pokušaja. Tada su u dva navrata u zadnje tri minute smanjili na tri razlike, no to nije bilo dosta. Heat je bio jači zahvaljujući Jamesu, Wadeu i Boshu a posebno rookieju Norrisu Coleu, koji je postigao 20 pogodaka u svojoj prvoj NBA utakmici.

S druge strane, Los Angeles Lakersi koji su u prve dvije utakmice ubilježćili dva poraza, sinoć su konačno ostvarili pobjedu i to nad Utah Jazzom od 96-71. Za pobjedu je najviše zaslužan Kobe Bryant koji je zabio 26 koševa te Pau Gasol s 22 koša.

Atlanta je pak lako svladala New Jersey 106-70, dok je Portland došao do druge uzastopne pobjede svladavši Sacramento 101-79.

28.12.2011. 11:34:36
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh