« Ostali sportovi
objavljeno prije 14 godina i 4 mjeseca
6-3, 7-6

Karanušić zaustavljen u četvrtfinalu ATP Challangera

Bolji od Karanušića u četvrtfinalu bio je Slovak Karol Beck, sedmi nositelj turnira i 120. igrač ATP ljestvice

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Neja Markičević/Cropix )
Više o

Roko Karanušić

,

ATP Challenger Beograd

,

Karol Beck

Hrvatski tenisač Roko Karanušić (219. na ATP ljestvici) nije se uspio plasirati u polufinale Gemax Opena, ATP Challenger turnira u Beogradu kojeg je osvojio prije dvije godine.

Bolji od Karanušića u četvrtfinalu bio je Slovak Karol Beck, sedmi nositelj turnira i 120. igrač ATP ljestvice, koji je na kraju slavio rezultatom 6-3, 7-6(7).

U meču koji je trajao jedan sat i 21 minutu Zagrepčanin je imao svojih prilika, pa je tako u oba seta prvi došao do breaka. U prvom je setu Karanušić oduzeo servis protivniku već u trećem gemu, ali je izgubio svoj servis već u sljedećem gemu, pa kasnije još jednom u osmom gemu i tako je Slovaku omogućio da povede.

U drugom setu Karanušić je breaknuo Becka u drugom gemu, držao je prednost sve do vodstva 4-1, kada Slovak osvaja zaredom tri gema u nizu. Set je otišao u tie break, a ondje je Karanušić propustio iskoristiti set loptu kod vodstva 7-6, te je na kraju izgubio trinaestu igru 9-7.

Karanušiću je ovo treći poraz od Becka u četvrtom međusobnom meču. Od njega je poražen i prošlog tjedna u Bergamu, ali tada znatno uvjerljivije 6-2, 6-1. (Totalsport)

19.02.2010. 18:02:24
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh