« Ostali sportovi
objavljeno prije 14 godina
POČINJU PRIPREME

Kanađanin Scott Reynolds novo pojačanje Medveščaka

Zagrebački hokejaški klub Medveščak dobio je novo pojačanje ususret novoj EBEL sezoni, a to je 29-godišnji Kanađanin Scott Reynolds

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (medvescak.com)
Više o

Medveščak

,

hokej

,

Bebe Doc

Kanadski napadač Scott Reynolds momčadi Medveščaka, koja je u svojoj prvoj sezoni igranja u austrijskoj EBEL ligi odmah ušla u polufinale doigravanja, pridružit će se početkom kolovoza u Zagrebu kada kreću pripreme za nadolazeću sezonu koja počinje 10. rujna.

Tijekom studentskih dana igrao je na Sveučilištu Merchurst College NCAA ligu od 2002. do 2006. Godine 2006. potpisuje profesionalni ugovor s momčadi Cinncinnati Cyclones u čijim je redovima ostao do 2008. S Cyclonesima je osvojio i EHCL ligu tj. Kellys Cup u sezoni 07/08.

U talijanski HC Fassa dolazi u sezoni 2008./09., no odmah sezonu iza (09/10.) ponovno se vraća u Cincinnati Cyclonese s kojim prošle sezone ponovno osvaja Kellys Cup pri čemu je u 70 odigranih utakmica zabilježio 23 gola i 33 asistencije. Zanimljivo jest i to što je Raynolds oženjen za Hrvaticu, napominje Medveščak.

Vjernost Medveščaku za nadolazeću sezonu potpisali su i mladi 19-godišnji Zagrepčani Mislav Blagus i Dominik Kanaet.

Blagus igra na poziciji desnog krila. Od 2006. do 2009. godine igra u HK Zagreb, a u Medveščak prelazi u sezoni 09/10 gdje s klubom igra ligu EBEL tijekom čega postiže tri asistencije. Blagus je za mnoge u prošloj sezoni bio veliko iznenađenje te dokaz kako postoje kvalitetni domaći igrači, a glasovanjem članova navijačke skupine SEKTOR B na kraju prošle sezone biva proglašen "nadom sezone".

Dominik Kanaet hokej počinje igrati u KHL Mladost, a sa 11 godina odlazi u Slovačku gdje prve dvije sezone igra u juniorima u HK Spartak Dubnica, a potom prelazi u MHC Martin. Medveščaku se pridružuje sredinom prošle sezone, a u igrajući u ligi EBEL postiže dva pogotka u utakmici protiv ljubljanske Olimpije.

Zagrebački Medveščak bio je hokejaški hit protekle sezone u EBEL ligi, budući da ga je u prvoj godini sudjelovanja u Zagrebu gledalo oko 200.000 gledatelja u odličnoj atmosferi i bez ijednog incidenta. (hina/metro-portal)

31.05.2010. 14:39:59
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh