« Hrvatska
objavljeno prije 5 godina i 11 mjeseci
AKCIJA

Kampanja Foto Njuške - besplatno fotkanje napuštenih životinja

Foto njuškama se mogu javiti svi koji se bave spašavanjem životinja i dogovoriti termine za besplatno fotkanje

Pomoć koja je definitivno potrebna
Pomoć koja je definitivno potrebna (Foto njuške)
Više o

napuštene životinje

,

Zajedno smo jači

,

Helping Animals

,

Foto njuške

FOTO njuške je kampanja koju su pokrenuli volonteri organizacije Helping Animals, a cilj je besplatno pofotkati životinje koje traže dom. Dobra fotka puno znači i većina Udruga i zaštitara će reći da ona donosi pola udomljenja.

Foto njuškama se mogu javiti svi koji se bave spašavanjem životinja i dogovoriti termine za besplatno fotkanje. Fotografi iz ove kampanje za sada pokrivaju područje Grada Zagreba i okolice, Karlovca, Siska, Osijeka, Slavonskog Broda, Požege, Varaždina, Čakovca i Šibenika, a nadaju se da će se kampanji priključiti i drugi fotografi iz cijele Hrvatske.

Glavni moto Helping Animals je "Zajedno smo jači" što se i u vrlo kratkom roku pokazalo istinito. U samo par dana od pokretanja kampanje, priključilo im se desetak fotografa i javili su se mnogi zaštitari kojima je potrebno fotkanje životinja koje traže dom.

Ova mala skupina ljudi poziva sve da se uključe na bilo koji način, jer je svaka pomoć dobro došla. Hoćete li se priključiti i fotkati, da li podijeliti slike ili preporučiti nekome da se javi ovisi o vama. Napuštenih životinja ima puno i ovo je jedno malo dobro djelo koje može značiti puno. 

Sve informacije možete dobiti na Facebook stranici Helping Animals ili na e-mail helping.any.animals@gmail.com

11.06.2018. 18:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh