« Horoskop
objavljeno prije 9 godina i 3 mjeseca
BAŠ TAKVE :)

Kakve partnere trebaju horoskopski znakovi

Svaki horoskopski znak očekuje da njegov partner ima određene kvalitete, pa evo što se traži od suprotnog spola

Što tražimo od budućih partnera
Što tražimo od budućih partnera (Arhiva)
Više o

Ribe

,

Rak

,

Vaga

,

Bik

,

horoskop

,

Blizanci

,

idealan partner

,

Lav

,

Ovan

,

Djevica

,

Škorpion

,

Strijelac

,

Jarac

,

Vodenjak

Ovan treba partnera koji je avanturističkog duha, uživa u izlascima i fizičkim aktivnosti od vježbanja do vožnje biciklom i, najvažnije, koji će mu dozvoliti da bude vođa u vezi.

Bik želi strastvene, romantične i senzualne partnere koji, jednako kao i Bik, znaju i žele cijeniti financijsku sigurnost u životu. 

Blizanci trebaju osobu koja je društvena, spontana i fleksibilna da može izdržati njihovu nepouzdanost, no treba i uživati u zanimljivim razgovorima i druženjima.

Rak će u partneru potražiti osobu koja cijeni dom i obitelj, pažljivu i brižnu koja će znati učiniti da se Rak osjeća sigurno i prihvaćeno.

Lav treba partnera koji mu je istovremeno i najbolji prijatelj, iskreno ga obožava, no uz to treba biti i vedra, vesela i razigrana osoba.

Djevica želi osobu koja će joj uliti vjeru u život, pomoći joj da ne bude previše stroga prema sebi i koji će dozvoliti da joj bolje organizira život.

Vaga baš treba osobu kojoj je veza na prvom mjestu, zna se nositi s njenim čestim promjenama raspoloženja, a uz to je dinamična i uvijek spremna za akciju. 

Škorpion će se skrasiti uz osobu koja mu može pomoći kontrolirati njegove snažne emocije, pouzdana je i može se na nju uvijek osloniti, ali uz to mora imati snažan seksualni nagon.

Strijelac jednostavno procvate uz osobu koja želi naučiti što više, ima široke poglede na svijet i prateću fleksibilnost, a mora biti spontana i slobodnog duha. 

Jarac preferira osobe koje mu pomažu da bude optimističniji i usmjeren na svijetliju stranu života, pažljive i brižne koje mu mogu osigurati udoban i harmoničan porodični život. 

Vodenjak mora imati osobu koja donosti toplinu i strast u život, ne pokušava ga promijeniti ili kontrolirati i voli njegovu jedinstvenu individualnost.

Ribe traže osobe koje vrijedno rade i ne zanimaju ih trivijalnosti, praktične i sposobne cijeniti njihovu osjećajnu i brižnu prirodu.

08.02.2015. 11:28:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh