« Horoskop
objavljeno prije 10 godina i 10 mjeseci
BLINK, BLINK

Kako zavode horoskopski znakovi

Što vam je vaš horoskopski znak dao u životu da s tim možete bez problema zavesti nekoga

Zavođenje po horoskopu
Zavođenje po horoskopu (FreeDigitalPhotos)
Više o

Ribe

,

Rak

,

Vaga

,

Bik

,

horoskop

,

Blizanci

,

zavođenje

,

Lav

,

Ovan

,

Djevica

,

Škorpion

,

Strijelac

,

Jarac

,

Vodenjak

,

znakovi horoskopa

Ovan je osvajač po prirodi, a zavodi stalnim pokazivanjem pažnje i dijeljenjem komplimentata šakom i kapom, što uključuje i pozive i SMS poruke.

Bik je majstor zavođenja, a glavna su oruđa strpljenje i upornost, tako da konkretni koraci dolaze na red tek kad su sigurni da neće biti odbijeni.

Blizanci obožavaju flertove, a za zavođenje koriste smisao za humor i elokvenciju. Zabavna, duhovita strana osobnosti Blizanaca ne može nikoga ostaviti ravnodušnim.

Rak je povučen i sramežljiv, no osjećajnost i pažljivost kombinirani sa željom za pružanjem pomoći predstavljaju dobitnu kombinaciju kojoj je teško odoljeti, uz spretnost u kuhinji.

Lav je šarmer kojem je teško odoljeti, jer je spreman na sve moguće komplimente i obasipanje pažnjom, materijalno i nematerijalno. Osmjeh i pogled su najjača oružja.

Djevica se trudi više od svih, polako i skriveno, a galantnost i dojam osobe na koju se može osloniti najjača su oružja kojima Djevice osvajaju druge.

Vaga je majstor zavođenja govorom tijela i pogledom, zavodljivim osmijehom i neodoljivim smijehom.

Škorpion ima dovoljno seksipila da mu nije potrebno ništa drugo, dubok pogled ravno u oči i malo tajanstvenosti dovoljni su da suprotnom spolu zadrhte koljena.

Strijelac zavodi inteligencijom i širokim osmijehom, a kad tome dodaju smisao za humor, otvorenost i pristupačno ponašanje, problema sa suprotnim spolom nema.

Jarac se za osvajanje sprema kao za bitku, a najjača su oružja pažnja i galantni pristup i ponašanje. Ostavljaju dojam uspješne i kvalitetne osobe.

Vodenjak je najjači kad se ni najmanje ne trudi, jer je zanimljiva priroda ovog znaka dovoljna da ostavi dojam osobe koju treba imati kraj sebe.

Ribe svojom toplinom i nježnošću zavode brzo, duboko i temeljito, uz romantične geste i senzualnost potpomognute sanjarskim pogledom. 

17.08.2013. 16:04:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh